Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pozdrav svima koji posećuju ovaj forum i ujedno i jedna molba. Molila bih one koji vide ovu poruku, a imali su priliku da rade vantelesnu oplodnju ili je trenutno rade kod dr. Ljubića da mi pomognu da rešim nedoumice. Pukušavam da se odlučim za doktora kod koga cu po prvi put raditi IVF i u strašnom sam problemu.
Želela bih da to bude dr. Ljubic, u privatnoj klinici, jer sam čula sve najbolje o njemu, ali sam takođe čula da je toliko zauzet i da toliko putuje da prosto ne može da se posveti pacijentkinji, a ja ne mogu da rizikujem da ostavi na cedilu kad mi bude najpotrebniji. Da li je tačno da njegove obaveze mogu da ugroze ceo postupak, kakva je uopšte njegova uspešnost? Nova sam u svemu ovome i molim vas koji imate lična iskustva sa dr Ljubićem da mi pomognete. Svima unapred hvala i želim vam sve najbolje.
Ja sam u postupku u Jevremovoj, gde radi i dr Ljubic, i ja iz istog razloga
koji si navela, nisam njegov pacijent. Moj dr se zove Zoran Stankovic i
mogu da ti ga preporucim, ja sam zadovoljna.
Janice, hvala na odgovoru. Da li si se ti raspitala o uspesnosti tvog doktora i o tome sta radi sa embrionima koje ne vrati, tj. da li ih zamrzava za eventualni sledeci pokusaj? Da li si cula za dr. Ivanovic? I ona ima dobru reputaciju.