Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Koristim priliku,da putem ovog foruma čestitam uspešno položen diplpmski rad
BONY, članci ovog forum,te da joj zaželim što pre zaposlenje i dalje napredovanje u medicini.
Ovaj forum dobio je još jednog doktra.Nadam se da će kao i naši uvaženi i cenjeni dr s foruma imati mnogo, mnogo strpljenja prema pacijentima,puno razumevanja i želje da im pomogne svojim znanjem.
Nije me bilo dugo na ovom forumu bas zbog obaveza sa fakultetom! Zahvaljujem se na cestitkama! Nadam se da cu opravdati ocekivanja! Jedna sam od onih koji smatraju da samo jedan izlecen i zadovoljan pacijent lekaru je dovoljna satisfakcija, a nadam se da ce taj broj biti mnogo veci!
Pozdrav!
Bony
Puno hvala na cestitkama!
Jos draze mi je sto dolaze od vas, a izuzetno cenim vas rad i entuzijazam na ovom forumu (a ne sumnjam da ste takvi i u svakodnevnoj praksi sa pacijentima) pa mi nekako dodjete kao uzor!
Sada cu morati da odradim staz u trajanju od 6 meseci, a interesujem se i za neke doktorske studije posto bih volela da se usavrsavam i dalje! U svakom slucaju gledacu da ovu teoriju upotpunim praksom, a moram priznati da nam je to na faksu manjkalo!