Lekovi u prvom tromesecju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
patricia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 12, 2007 12:52 pm

Lekovi u prvom tromesecju

Post od patricia »

Moja snaja je skoro otkrila da je trudna medjutim bila je i prehladjena pa je pila Rinasek (6 kom.) i Pronizon (2 tablete). Dugo je pokusavala da ostane trudna i naravno, ostade u drugom stanju kad se najmanje nadala. Jedni joj predlazu prekid trudnoce, za svaki slucaj. Drugi kazu da ipak nije toliko strasno. Da li ste vi ili neke vama bliske osobe bile u slicnoj situaciji? Zena ce da odlepi od sekiracije.
JZM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 2:01 pm

Re: Lekovi u prvom tromesecju

Post od JZM »

To tako obicno biva... Ja sam imala slicnu situaciju i moj ginekolog je sugerisao da to nije nista strasno i da ce priroda vec odraditi svoje ako ne daj boze nesto ne bude uredu. Vise strete moze da joj nanese to nerviranje i sekiracija nego lekovi. Samo neka ona uziva u svojoj trudnoci a priroda je cudo a i embrioni nisu tako osetljivi kao sto mi mislimo...
Pozdrav za tebe i drugaricu i obavezno javi sta se desava
Moja trudnoca je na zalost bila biohemijska i nije uspela ali to nije imalo nikakve veze sa lekovima
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Re: Lekovi u prvom tromesecju

Post od dolce-vita »

Ono sto ja znam, nisam lekar, ali sam kao i vecina trudnica imala slicnu situaciju.U prvom tromosecju sam popila neki lek ne secam se sada sta, dr mi je rekla sledece, u tom periodu se od lekova desava ili, ili.Sto znaci,organizsam sam odbacuje plod, tj.desava se pobacaj, ili plod ostane ne ostecen.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Odgovori