Lazna menstruacija?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ZoeKidah
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 15, 2014 4:43 pm

Lazna menstruacija?

Post od ZoeKidah »

Poštovani,
imam problem pa bih Vas zamolila za savjet. Zadnju menstruaciju imala sam 05.07. ove godine, ciklus mi traje 31 dan a sama menstruacija 7 dana. Danas ( 15.08 ) sam dobila menstruaciju s' tim da mi je kasnila 10 dana. u ozbiljnoj sam vezi ali jos ne planiram trudnocu. Imam ceste odnose i ne koristimo zastitu. Iduce sedmice trebam ici ginekologu ali do tada bih voljela biti koliko-toliko spokojna sto se tice ovog problema. U preriodu izmedju ove dvije navedene menstruacije kao sto sam rekla imala sam ceste odnose. Jednom se desilo da smo ja i momak imali 2 odnosa za redom u razmaku od 20-ak minuta. Ne znam da li je to zabrinjavajuce ali ja se plasim trudnoce. Imala sam normalne simptome PMS-a (bole me grudi i kicma i prije dva dana mi se pojavila bubuljica na bradi kao i obicno) i eto danas sam dobila. Jedina stvar koja me brine je to sto inace prva tri dana mi je menstruacija obilna, a danas imam a kao da nemam. Sekret je narandzast, ponekad i smedjkast i ne ide puno. Da li bi to mogla biti "lazna menstruacija" ili ne trebam da se brinem. napominjem da momak nikako nije ejakulirao u mene.
Unaprijed hvala.
andrejica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 11:44 am

Re: Lazna menstruacija?

Post od andrejica »

Bol u ledjima (kicma), bolne i osetljive grudi mogu da budu simptomi trudnoce.
Najbolje bi bilo da uzmes test za trudnocu i da otklonis svaku sumnju.
Odgovori