laparoskopija u GAK narodni front

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jelr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 8:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

laparoskopija u GAK narodni front

Post od jelr »

Da li neko od vas ima iskustva sa laparoskopijom (radi se o cisti na jajniku)
u GAK Narodni front? Zanima me koji Vas je lekar operisao, kakvi su uslovi u bolnici, da li je osoblje ljubazno? Da li je neko istu operaciju radio o nekoj privatnoj klinici?
Hvala unapred
ambra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 12:34 pm

Post od ambra »

ja sam radila dva puta u frontu,oba puta kod dr. biljane arsic i dr. dejana pavlovica ! Prvi put 2005. god kada su uslovi bili katastrofalni i drugi put u septembru 2006. godine nakon renoviranja. Sada sve izgleda dobro,jedino mi se ne dopada sto cistacica jednom dnevno- ujutru, detaljno sve ocisti i to je to, tako da po wc-ima bude svega ali ima malo i prostote i nevaspitanja medju zenama,tamo ih ima raznih i sa raznim navikama i veoma veliki broj njih ne pogleda iza sebe kad izlazi iz wc-a!
Osoblje- kao i svuda,kako ko,mada ih je vise normalnih,sve sestre su mlade pa je lakse komunicirati.
Generalno,mislim da su uslovi sasvim dobri!
jelr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 8:57 pm

Post od jelr »

Hvala na odgovoru.
Imam jos jedno pitanje
Koliko otprilike ima zena u sobi?
ambra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 12:34 pm

Post od ambra »

u preoperatuvnom delu ima,koliko se secam cetiri kreveta, ne znam tacno broj soba a u postoperativnom dva kreveta i tri sobe,znaci potpuno si odvojena od guzve jer se u tom delu nalazi operaciona sala,tri sobe i WC i soba glavne sestre i lekarska soba i nista vise tako da je sto se toga tice taj deo price sasvim u redu,nisu sobe pretrpane.
aaannnaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 16, 2012 11:32 am

Re: laparoskopija u GAK narodni front

Post od aaannnaaa »

Dragi moji, Zovem se Ana, imam 21 godinu.Nedavno sam primijetila da mi stomak raste i jako je tvrd u predjelu od pupka na dole. Otisla sam kod ginekologa na UZV i otkrio mi je cistu na jajniku. I unutar nje vise manjih cista. Obisla sam par doktora u RS i svi su potvrdili da je potreba operacija. Naime cista je velika oko 20 cm, zauzima veliki dio stomaka. Rekli su mi da treba da radim klasičnu operaciju i da vadim jedan jajnik, koji je zahvatila. Isla sam i u Narodni front u BG gdje me je pregledao dr. Vlado Puzin koji je isto potvrdio operativni zahvat kojim se i jajnik vadi.
Nakon njega jedan privatni doktor Radulovic u BG mi je rekao da je moguce pokusati sa laparoskopijom, da pokusamo sacuvati jajnik i da mi to moze odraditi dr Dejan Dimitrijevic u Narodnom frontu. Totalno sam zbunjena i nzm sta da radim. 4 doktora mi kazu da je ova cista prevelika i da nije za laparoskopije a jedan je prihvatio da me pregleda i pokusa. Pa vas molim da me posavjetujete sta da radim. Rekli su mi da nzn sta se unutra nalazi, da postoji neka gušća masa pa se bojim da li da uopste pokusavam laparoskopski da to odstranim.
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: laparoskopija u GAK narodni front

Post od Zli doktor »

aaannnaaa napisao:Dragi moji, Zovem se Ana, imam 21 godinu.Nedavno sam primijetila da mi stomak raste i jako je tvrd u predjelu od pupka na dole. Otisla sam kod ginekologa na UZV i otkrio mi je cistu na jajniku. I unutar nje vise manjih cista. Obisla sam par doktora u RS i svi su potvrdili da je potreba operacija. Naime cista je velika oko 20 cm, zauzima veliki dio stomaka. Rekli su mi da treba da radim klasičnu operaciju i da vadim jedan jajnik, koji je zahvatila. Isla sam i u Narodni front u BG gdje me je pregledao dr. Vlado Puzin koji je isto potvrdio operativni zahvat kojim se i jajnik vadi.
Nakon njega jedan privatni doktor Radulovic u BG mi je rekao da je moguce pokusati sa laparoskopijom, da pokusamo sacuvati jajnik i da mi to moze odraditi dr Dejan Dimitrijevic u Narodnom frontu. Totalno sam zbunjena i nzm sta da radim. 4 doktora mi kazu da je ova cista prevelika i da nije za laparoskopije a jedan je prihvatio da me pregleda i pokusa. Pa vas molim da me posavjetujete sta da radim. Rekli su mi da nzn sta se unutra nalazi, da postoji neka gušća masa pa se bojim da li da uopste pokusavam laparoskopski da to odstranim.
Nemojte pokušavati. Cista je prevelika tako da je za vas bolji izbor klasična operacija. Imate drugi jajnik koji je, nadam se, u redu. Pozzzzzz
P.S A doktora Radulovića neka operiše dr Dimitrijević laparoskopski ako mu nekad bude frka.... :wink:
Odgovori