laparaskopija u Genesisu-iskustva?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
snzn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 12:29 pm

laparaskopija u Genesisu-iskustva?

Post od snzn »

Molim vas ako neko ima iskustvstva- laparoskopska u privatnoj bolnici Genesis u Novom Sadu i uopšte sa doktorkom Vsnom Kopitović neka se javi. Hitno mi je..

Pozzz....
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

snzn
Novi clan
Novi clan

Pridružio: 15 Jan 2009

PorukaPoslao: Čet Feb 12, 2009 10:25 am Naslov: laparoskopija Odgovoriti sa citatom
Za Jecu Perecu ako nisam zakasnila, topla preporuka za privatnu kliniku Genesis u Novom Sadu i doktorku Vesnu Kopitović. Odličan doktor, načelnik za vantelesnu oplodnju na državnoj klinici u Novom Sadu. Moja iskustva-odlična, a i ostalih žena koje su boravile u Genesisu. Uostalom pitaj šta te interesuje, rado ću odgovoriti. Pozdrav
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kupachica »

Dajes preporuku, a pitas druge za iskustva. Izvini, ali malo sam zbunjena :roll: :-?
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Stvarno o cemu se ovde radi?
snzn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 12:29 pm

Post od snzn »

Ja sam pacijent doktorke Vesne već dve godine i o njoj imam samo reči hvale, divan, temeljan pristup pacijentu, dobar dijagnostičar, odličan operator-i sama sam imala, kao što sam navela u pismu, laparoskopiju i prezadovoljna sam kako je to odrađeno, te stoga i dajem preporuku devojci koja je pitala. S obzirom da je potrebno da idem na vantelesnu, želela sam samo ovim pitanjem koje vam nije jasno da ČUJEM ISKUSTVA žena koje su to već radile u Genesisu. Da čujem koji je procenat uspešnosti, koliko puta su ponavljale proces.
Nadam se da sam razjasnila vašu dilemu i izvinjavam se zbog pogrešne formulacije svog pitanja, želela sam da pitam da li je neko imao iskustva vezana za vantelesnu oplodnju kod dr Vesne Kopitović.

Pozdrav....
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član

Post od Kupachica »

Pa ako vec priznajes da si pogresno formulisala pitanje, ONDA NEMA POTREBE DA VICES jer si sama napravila pometnju.
Pozdrav i tebi i nemoj biti tako pometena u nervozna, trebace ti zivaca za druge, vaznije stvari...
Odgovori