LAPARASKOPIJA!!!Gdje i kod kog doktora?!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 9:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
LAPARASKOPIJA!!!Gdje i kod kog doktora?!
Molila bih vas za savjet gdje i kod kog doktora da radim laparaskopiju?
Iz Crne Gore sam i kod nas to skoro niko ne radi , osim sto dr.Luka Andjelic dodje povremeno kad se pokupi odredjeni broj zena.Da li ima neko iskustva sa njim?I ako znate nekog boljeg dr. u Srbiji koji privatno radi .Svaki savjet bi mi bio koristan .Inace , imam 26 godina , nisam radjala , a nasli su mi hidrosalpinx na desnom jajovodu , pa bi mi znacilo da mi to uradi neki dobar strucnjak, kako bi mi sanse za potomstvom bile vece.
Unaprijed zahvalna!!!
Iz Crne Gore sam i kod nas to skoro niko ne radi , osim sto dr.Luka Andjelic dodje povremeno kad se pokupi odredjeni broj zena.Da li ima neko iskustva sa njim?I ako znate nekog boljeg dr. u Srbiji koji privatno radi .Svaki savjet bi mi bio koristan .Inace , imam 26 godina , nisam radjala , a nasli su mi hidrosalpinx na desnom jajovodu , pa bi mi znacilo da mi to uradi neki dobar strucnjak, kako bi mi sanse za potomstvom bile vece.
Unaprijed zahvalna!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 27, 2008 10:51 am
-
- Novi član
draga moja,izgleda da ti i ja imamo slican ako ne i isti problem.ja cu vjerovatno krajem mjeseca da radim laporaskopiju u pg.
Jako vjerujem svom dr.Grubaču koji će biti sa mnom tada.A jos ne znam ko ce da mi radi intervevciju.I nije mi toliko bitno kad ce moj dr biti tu.
Jako vjerujem svom dr.Grubaču koji će biti sa mnom tada.A jos ne znam ko ce da mi radi intervevciju.I nije mi toliko bitno kad ce moj dr biti tu.
žeeeeeeeeeelim bebčeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
- Kontakt:
Vidim ja....
:):)
Mozes mi poslat poruku na P.P., mada mozemo i ovako komunicirat, mozda se nadje jos jedna Crnogorka sa slicnim problemom.
A sta je sa tobom ?Zasto radis laparaskopiju ?Ajde pitaj tvog dr.ko ce to da ti radi ?I kad ti je zakazano?
Gdje radi taj tvoj doktor, posto prvi put cujem za njega ?

Mozes mi poslat poruku na P.P., mada mozemo i ovako komunicirat, mozda se nadje jos jedna Crnogorka sa slicnim problemom.
A sta je sa tobom ?Zasto radis laparaskopiju ?Ajde pitaj tvog dr.ko ce to da ti radi ?I kad ti je zakazano?
Gdje radi taj tvoj doktor, posto prvi put cujem za njega ?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 28, 2008 7:00 pm
- Kontakt:
laparoskopija
Sto se tice ovog medotda lecenje preporucio bih ti da doges u Makedoniji i da probas da to uradis kod nas.To se radi u za sada najboloj ginekoloskoj klinici na balkanu Sistina.Preporucio bih da se obratite dr.Ivanovski.Sretno
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 27, 2008 12:20 am
mozes da dojdes i da go pobaras doktor vlado popovski vo drzavnata bolnica trifun panovski i da si pominis super jas pred 25 dena pravev kaj nego operacija i sega sum super se nadevam ke bidam uste posuper koga ke otkrijam deka sum trudna a mi rekoja deka obicno site posle laparaskopija ostanuvaat trudni zosto najmnogu se cisti jajnicite togas .ajde daj boze...kaj site ,cao cao pozdrav
nema sta sega zasega
laparoskopija
Za Jecu Perecu ako nisam zakasnila, topla preporuka za privatnu kliniku Genesis u Novom Sadu i doktorku Vesnu Kopitović. Odličan doktor, načelnik za vantelesnu oplodnju na državnoj klinici u Novom Sadu. Moja iskustva-odlična, a i ostalih žena koje su boravile u Genesisu. Uostalom pitaj šta te interesuje, rado ću odgovoriti. Pozdrav
-
- Novi član
- Kontakt: