Na poslednjem ultrazvucnom pregledu vidjena je lako redukovana kolicina plodove vode i beba je izgledala malo "stisnjeno" (20.nedelja trudnoce).Dr me je pitao da li mi je oticala voda,a ja sam ostala zbunjena. Sada se po savetu nalivam vodom,ali sam u strahu da mi stvarno otice,a da ja to ne znam,ne primecujem.Na vlazan ulozak ne mogu da se uzdam posto koristim utrogestan vaginalete,pa vas molim da mi kazete kako mogu da odagnam sumnje.
Ocekujem Vas odgovor.
Lako smanjena kolicina plodove vode (oticanje?)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Postoje ulosci koji detektuju ph, mozes to da probas.
http://www.takeandtakecare.com/al.htm
Ako ne nadjes uloske, mozda negde nadjes lakmus papir.
http://www.takeandtakecare.com/al.htm
Ako ne nadjes uloske, mozda negde nadjes lakmus papir.
KK,pijem i partusisten.Sve je to od lekara do lekara.Ja sam krvarila obilno u 12. nedelji pa sam i pila i primala progesteron.Ako mi to nije odrzalo trudnocu,ne znam sta jeste,ali postujem svacije misljenje.
Dr Pedja,nazalost,nije mi izmeren AFI.Predpostavljam.Posto ga nema na izvestaju...Pise samo "Plodova voda:lako redukovana".
Nista,cekacu 28.decembar da se opet malo mesam lekaru u posao...I mislim da cu poludeti na kraju svega.[/img]
Dr Pedja,nazalost,nije mi izmeren AFI.Predpostavljam.Posto ga nema na izvestaju...Pise samo "Plodova voda:lako redukovana".
Nista,cekacu 28.decembar da se opet malo mesam lekaru u posao...I mislim da cu poludeti na kraju svega.[/img]
KK,pijem i partusisten.Sve je to od lekara do lekara.Ja sam krvarila obilno u 12. nedelji pa sam i pila i primala progesteron.Ako mi to nije odrzalo trudnocu,ne znam sta jeste,ali postujem svacije misljenje.
Nista,cekacu 28.decembar da se opet malo mesam lekaru u posao...I mislim da cu poludeti na kraju svega.
Nista,cekacu 28.decembar da se opet malo mesam lekaru u posao...I mislim da cu poludeti na kraju svega.
stigli smo do 40.nedelje,termin je 7.maj.Opet imam problem sa smanjenom kolicinom plodove vode.Najdublji dzep je 39,ne znam cega.Da li je za brigu,da se javljam na kliniku ili da cekam?Posteljica je "jedva 2.stepen",bebina tezina 3kg,vidjeni bubrezi i besika.
dr Pedja ili bilo ko da je upucen,hvala.
dr Pedja ili bilo ko da je upucen,hvala.