Lactovag
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
Lactovag
Da li neko zna gde u Kragujevcu mogu naci ove vaginalete? Gde god sam pitala, kazu da ih odavno nema u prodaji i svi mi umesto toga nude tablete Lactogin.
- andjelija81
- Aktivan član
Ja sam juce pocela da pijem Lactogin. Doktorka je rekla da ih pijem 6 nedelja - 3 nedelje 2x1, a onda 3 nedelje 1x1. Da li je uobicajeno da se toliko dugo piju?
Jos nesto, juce kada sam popila imala sam mucninu, kao da me malo boleo stomak, mozda cak i bubrezi
kao one mucnine kod kolika. Sad se brinem da li je od leka, ili ne .. .Jutros sam popila opet, i nista ..

Jos nesto, juce kada sam popila imala sam mucninu, kao da me malo boleo stomak, mozda cak i bubrezi

- andjelija81
- Aktivan član
Sigurno nije od njega, danas sam 2x popila i nista. Bice da me je juce pesak mucio jer sam pila malo tecnosti.
Da znas da je skup, skoro 800 dinara 15 tabletica. Meni ce to da traje nedelju dana, a treba da pijem 6 nedelja!
Pretpostavljam da dok se pije Lactogin ne dolazi u obzir ispiranje irigatorom? Da te dobre bakterije ne unistimo . .
Da znas da je skup, skoro 800 dinara 15 tabletica. Meni ce to da traje nedelju dana, a treba da pijem 6 nedelja!

Pretpostavljam da dok se pije Lactogin ne dolazi u obzir ispiranje irigatorom? Da te dobre bakterije ne unistimo . .

- andjelija81
- Aktivan član
Bilo bi lepo da se javi neki doktor da nam potvrdi nase sumnje vezane za irigator.
ibi-ibi, a sa kojim bakterijama se ti mucis? Ja sam imala Eserihiju i Candidu zajedno, izlecilaih nekako, ali su se posle nekog vremena vratili simptomi.
Doktorka nije za to da me nepresatno truje antibioticima, pa je predlozila zato Lactogin. Pre toga sam koristila jednu kutiju Poliginaxa.
Koliko ti dugo pijes Lactogin? Jesi li primetila neko poboljsanje?

ibi-ibi, a sa kojim bakterijama se ti mucis? Ja sam imala Eserihiju i Candidu zajedno, izlecilaih nekako, ali su se posle nekog vremena vratili simptomi.

Koliko ti dugo pijes Lactogin? Jesi li primetila neko poboljsanje?