Lactovag

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm

Lactovag

Post od andjelija81 »

Da li neko zna gde u Kragujevcu mogu naci ove vaginalete? Gde god sam pitala, kazu da ih odavno nema u prodaji i svi mi umesto toga nude tablete Lactogin.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

I u Beogradu je ista prica, vec nekoliko meseci, navodno Torlak prestao da ih proizvodi, a bas su se u tom momentu pojavile tablete skoro 3x skuplje. Ne verujem da ces ih igde naci, a kako tablete koje oralno uzimas da ti poprave vaginalnu floru, e to jos nisam shvatila...
Pozdrav
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Da li se u apotekama mogu pronaci Lactovag vaginalete ili neka zamena za njih?
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Ja sam juce pocela da pijem Lactogin. Doktorka je rekla da ih pijem 6 nedelja - 3 nedelje 2x1, a onda 3 nedelje 1x1. Da li je uobicajeno da se toliko dugo piju? :roll:
Jos nesto, juce kada sam popila imala sam mucninu, kao da me malo boleo stomak, mozda cak i bubrezi :roll: kao one mucnine kod kolika. Sad se brinem da li je od leka, ili ne .. .Jutros sam popila opet, i nista ..
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Andjelija,ne verujem da je od toga jer je Lactogin probiotik.Mada....ko zna.Ja ga pijem i super mi je.Nista me ne boli osim novcanika,bas su bre skupe :evil:
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Sigurno nije od njega, danas sam 2x popila i nista. Bice da me je juce pesak mucio jer sam pila malo tecnosti.
Da znas da je skup, skoro 800 dinara 15 tabletica. Meni ce to da traje nedelju dana, a treba da pijem 6 nedelja! :-?
Pretpostavljam da dok se pije Lactogin ne dolazi u obzir ispiranje irigatorom? Da te dobre bakterije ne unistimo . . :roll:
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

I ja mislim da tada treba izbegavati irigator.Ako neko misli drugacije neka nam kaze.
Korisnikov avatar
andjelija81
Aktivan član
Aktivan član

Post od andjelija81 »

Bilo bi lepo da se javi neki doktor da nam potvrdi nase sumnje vezane za irigator. :D
ibi-ibi, a sa kojim bakterijama se ti mucis? Ja sam imala Eserihiju i Candidu zajedno, izlecilaih nekako, ali su se posle nekog vremena vratili simptomi. :( Doktorka nije za to da me nepresatno truje antibioticima, pa je predlozila zato Lactogin. Pre toga sam koristila jednu kutiju Poliginaxa.
Koliko ti dugo pijes Lactogin? Jesi li primetila neko poboljsanje? :D
Odgovori