Kvrzica
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Kvrzica
Sa leve strane povremeno imam setajuci bol koji osetim uglavnom ako nosim nesto teze. Mozda i nije ginekoloske prirode ali posto je po mojoj slobodnoj proceni u predelu gde mislim da se nalazi jajnik obratila sam se ovde...Pre mesec dana me u toku noci kada sam se nakasljala uhvatio jak bol i u jednom momentu napipala sam kvrzicu koja me jako zabolela kada sam je pritisla i posle toga je vise nisam mogla naci, cini mi se kao da je negle uletela..ne znam . Do sada nisam imala vremena da odem kod lekara a i jaka bol se vise ne pojavljuje osim sto povremeno osetim probadanje sa te strane kod naglog pomeranja (kod ustajanja iz sedeceg polozaja npr.). Menstruacije sam do sada dobijala na nekih 26-28 dana medjutim sada je vec evo 30. dan i jos nista pa me i to dodatno zabrinjava .
to moze da bude i za gastroenterologa, pogotovo ako je sa leve strane, moguce je da bude u pitanju iritabilno crevo.
ja bih na tvom mestu lepo krenula od ginekologa, pa ako ne nadje nista, kod gastroenterologa. iritabilna creva nisu retka pojava, i ako ih imas, bice ti potrebna terapija da ne bi dobila povisenu kiselinu u zelucu i milion drugih komplikacija. a ako je ginekoloski, moze da bude upala jajnika... stvarno nemam pojma, nisam nikada imala tako nesto.
ja bih na tvom mestu lepo krenula od ginekologa, pa ako ne nadje nista, kod gastroenterologa. iritabilna creva nisu retka pojava, i ako ih imas, bice ti potrebna terapija da ne bi dobila povisenu kiselinu u zelucu i milion drugih komplikacija. a ako je ginekoloski, moze da bude upala jajnika... stvarno nemam pojma, nisam nikada imala tako nesto.