Kvrzica na stidnoj usni!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Hope
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2005 12:01 am

Kvrzica na stidnoj usni!!!

Post od Hope »

Imam problem. Naime od jutros mi se odjednom pojavila kao neka kvrzica na lijevoj strani stidnih usni. Smeta mi kad sjedim. Imam neki neugodan osjecaj i kao tupu bol. Pomalo kada idem i u wc mi smeta :( Ne moze se vidjeti ali se osjeti kad napipam.
Tako me strah...ovo mi se nikad nije desilo :cry:

Pomoc!
mjoy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 9:41 pm

Post od mjoy »

To se i meni desavalo hope.
I vrlo brzo bi nestala.

Zavisi od imuniteta.
Ne znam, mozda je virus...

Mozda ce nam neki doktor odgovoriti.
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Hope,
a gde ti se TACNO nalazi ta kvrzica, u kom delu tkiva i gde u odnosu na vaginalni otvor?

samo bez panike!!!
i ja sam imala jednu "kvrzicu" koja je porasla u jednom momentu k'o sljiva i mislila sam da cu d'umrem Slika , medjutim NISAM, od kvrzice se ne umire : ))) !!! Kod mene bila upaljena bartolinijeva zlezda, a hoce kvrzica i od urasle dlake da se stvori....

BEZ PANIKE, sta god da je moze da se resi!!!

Slika , Jane_Doe
Hope
Novi član
Novi član

Post od Hope »

Hvala vam, malo mi je lakse. Kvrzica je sa strane lijeve stidne usne i malo nize sa strane. Juce mi je bilo neugodno sjediti i ici u wc. Bas mi je smetalo. Danas je bolje hvala Bogu. Nisam dirala, strah me da ne napravim gore i da ne iritiram previse. Da li bih trebala ici doktoru?? I od cega bi ovo moglo biti?
Da napomenem ako se doktor javi da posle odnosa s muzem stidne usne su bile natecene i onda se ovo pojavilo nakon mozda 24 sata.
baki78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od baki78 »

Najverovatnije BARTONITIS tj.upala bartonijijeve zlezde.
Javise doktoru zbog terapije. TH. je obicno antibitska npr.vIsiren,eritromicin... :wink:
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

meni se slicno (kao crvena bubuljica koja se povuce) zna desiti posle brijanja i od suvise debelog ruba na gacicama.
Pile33
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 12:34 pm

Post od Pile33 »

I meni se to desavalo posle odnosa. Ja mislim da je kod mene bila u pitanju neka vena koja se zbog veceg priliva krvi da tako kazem"zapusi". Isto je bilo bolno ali je prolazilo....
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

Pogled i pregled ginekologa Vase kvrzice bi bio mnogo korisniji nego sve moguce pretpostavke 'sta bi to moglo biti :roll: ?'
Pozdrav,
ObGyn
Hope
Novi član
Novi član

Post od Hope »

Hvala svima na odgovorima.
Isla sam doktoru i pomocnica moje doktorice me pregledala i rekla je da je neka zlijezda se upalila kao lojna (koliko sam skontala). Povuci ce se sama od sebe za jednu sedmicu kako predpostavlja. Rekla je da ne moram nista piti :) Razlog zbog kojeg nastaje nije bas poznat.
Odgovori