Kupanje u moru za vrijeme onih dana

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
blacking
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 5:10 pm

Kupanje u moru za vrijeme onih dana

Post od blacking »

Interesuje me da li se smije kupati u moru za vrijeme onih dana. Nakon treceg dana krvarenje postaje sve manje, pa mi to ne bi predstavljalo problem.

Unaprijed zahvalna
M31
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 04, 2006 4:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od M31 »

Ja se uvek kupam, koristim tampon i nista mi se nije lose dogodilo na srecu.
Korisnikov avatar
novosadjanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 9:08 pm

Post od novosadjanka »

I je takodje! Kupam se u moru vec drugog dana ciklusa, sa tamponom, obavezno je samo promeniti ga cim izadjes iz vode.

Jedino cega se plasim su ajkule :o
tokia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 26, 2006 9:59 am

Post od tokia »

Pazi samo da su tamponi odgovarajuce velicine za odredjene dane ciklusa i ne brini nista. Od prvog dana menstruacije plivam (treniram plivanje) i uz obilnu menstruaciju nikada nisam imala problema.
:)
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

blacking napisao:da li se smije kupati u moru za vrijeme onih dana.
ne vidim prepreku.....

ja budem na moru po 3, 4 nedelje i retko kad mi se desi da me menstruacija zaobidje, ali zaobidjem ja nju i postavim joj prepreku Slika Slika u vidu tampona, odmah prvi dan..... i bog da me vidi.... i tako godinama,...... a provodim u vodi sate i sate, ne zna im se broj, i nista se ne desava........ lose....... (osim sto mene pobrkaju sa ajkulom Slika )

ako mozda pijes neke kontraceptivne pilule njima je moguce "izmanipulisati" pomeranje (tempiranje) ciklusa, tako da izbegnes krvarenje tokom letovanja.

Slika, jane_doe
Odgovori