kupanje u bazenu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mia83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 23, 2006 8:46 pm

kupanje u bazenu

Post od mia83 »

Dragi moji trenutno sam u 22. nedelji trudnoce i ide mi se na bazen da se malo isplivam.Mislim da bi mi to jako prijalo ali sam citala da to bas nije preporucljivo zbog bakterija i hlora u vodi pa me interesuje sta vi mislite? Neki kazu da ne treba da idem a neki da je plivanje jako dobra vezba za kicmu! Unapred zahvalna zeljno iscekujem vase odgovore i misljenja!
elena1988
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 30, 2006 2:03 pm

Post od elena1988 »

bolje ne idi na bazen, moja drugarica je jednom dobila infekciju kad je isla na 25. maj... ko zna koliko dugo ne menjaju onu vodu... je licno ne idem na nase bazene...
BetiBup
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2007 6:08 pm

Post od BetiBup »

Plivanje se bas preporucuje u trudnoci i ja mislim da je to najzdravija aktivnost koju trudnica moze sebi da priusti. Meni je zao sto nisam isla na bazen,(sad sam u 39-oj nedelji trudnoce) upravo iz straha da ne navucem neku infekciju. Ako nisi podlozna infekcijama, onda uzivaj u brckanju :D
Odgovori