Krvavljenje posle histeroskopije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

bebetto
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 5:41 pm

Post od bebetto »

Evo i mene!

Ja sam uradila svoju histeroskopiju i odstranjen mi je jedan polip(na uzv su navodno videli dva ali bio je ipak samo jedan)ali je bio ogroman-vak 3,5 cm(iliti 35mm).Na uzv se videlo da je 1.2cm ili oko 1cm ali nikako ovoliko.Sve u svemu dobro je sve proslo,krvarim jos uvek malo(a proslo je 4 dana) ali je zaista rutinska stvar.Zato ako se mislis da ides na histeroskop,draga Majo,nemoj nista cekati i plasiti se.Vreme prolazi i to bespovratno...Evo ovo je prva stvar koju su meni pronasli nakon 5,5 godina sterili.Kamo lepe srece da sam uradila dijagnost.histeroskopiju ,mozda bi ga i ranije pronasli jer slozicete se ,nije porastao na 3,5 cm preko noci.Zahvata se nemoj plasiti ,zaista je postooperativni tok bezazlen,mnogo ,mnogo laksi od laparoskop.

Puno pozdrava svima Bebetto
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

Bebeto meni je dr. predlozio histeroskopiju ukoliko za sest meseci ne dodje do trudnoce prirodnim putem jer sam 3 Novembra radila laparaskopiju tako da ako se odlucim za tako nesto to ce biti u Maju ali se ja iskreno nadam da cu pre toga ostati u drugom stanju prirodnim putem bez ikakvih intervencija. Zelim Vam svima sve najbolje u novoj 2007 godini i da nam se svi snovi i sve zelje ostvare.
Komplikovana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 31, 2006 7:33 pm

Post od Komplikovana »

Cao opet ja sa jos par glupih pitanja :)

Da su ti radili 10-og dana da li bi svejedno pila legravan? Bila sam u privatnoj klinici Ivanovic i kada su culi da sam alergicna na sve i svasta i da imam sum na srcu poslali su me na hiseroskopiju u front. Zanima me samo da li ti mislis da je u frontu bezbednije posto sam videla da si tamo radila laparoskopiju, kakvi su ti utisci (posto ja tamo nisam bila), a cula sam svasta?

Unapred hvala
maja kovacevic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm

Post od maja kovacevic »

Moje iskustvo sa Narodnim Frontom je skroz ok. Ja sam sasvim slucajno dosla kod dr. Jovanovica i mogu ti reci da sam jako zadovoljna sa njegovim pristupom ali mogu ti reci on jako voli kad osoba ume da se bori i kad je recita ne voli tunjave i osebe koje ne znaju sta hoce. Ja sam glasna i jasna i znam svoje stavove i principe preko kojih nebih gazila. Znaci sve je u frontu ok. ako znas sta hoces i kako hoces. Ja sam primljena u cetvrtak , a laparaskopija mi je radjena u sledeci petak zato sto je bila strahovita guzva. Samo da ti kazem da mozes da otvoris kod njih istoriju i da te puste na produzeni vikend da ne bi lezala sve vreme tamo pa te oni pozovu dan pred intervenciju zbog pripreme. Ja to nisam nazalost znala ali sam vidjala da su neke zenice to radile. Tako da ti je moja preporuka da tako i ti uradis. Takodje moj savet idi kod dr. Jovanovica on ti radi ambulantu ponedeljkom dole u prizemlju u savetovalistu za sterilitet i slobodno se kod njega pozovi na mene reci mu da te je na njega uputila Maja Kovacevic. Ja krecem sad sa sledecim ciklusom da pijem klomifen i da se spremam za inseminaciju kod njega jer mi je ulio poverenje da imam jos vremena za vantelesnu.
Odgovori