Krvarenje van ciklusa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
dewil_of_night
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 09, 2014 11:20 am

Krvarenje van ciklusa

Post od dewil_of_night »

Znam da ima dosta pitanja pitanja na ovu temu, ali nisam pronašla nijedno koje odgovara meni. Imam krvarenje van ciklusa. Nisam nikada imala odnose, tako da ne uzimam nikakva kontraceptivna sredstva i odbacujem mogućnost polno prenosivih bolesti. Krenulo je sve sa braon kasnim sekretom, kako bi se posle par dana pretvorilo u krvarenje. Jutros kada sam ustala baš sam se zabrinula, jer nisam očekivala da će biti toliko. Nisam nikada išla kod ginekologa, jer nije bilo potrebe za tim, tako da želim da se obavestim ako je moguće ovde, ako ne, moraću da odem na pregled. Inače, imam 18. godina, a ciklus je negde na 32 dana. Ako neko može da mi pomogne, bila bih mu jako zahvalna. Hvala!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: Krvarenje van ciklusa

Post od tanja68 »

I kod zdravih zena se nekada desi poremecaj u ciklusu. Ako ti se ovo prvi put desava verujem da nije nista za paniku ali ne bi bilo lose da odes kod ginekologa.
Odgovori