Redovno pijem kontraceptivne pilule Yasmin i do sada nije bilo problema. Medjutim, dobila sam krvarenje 10-ak dana pre nego sto bi trebalo. Ono traje vec 7 dana i ne smanjuje se. Zakazala sam pregled kod ginekologa, ali Vas molim za razumevanje i pomoc.
Moze li mi neko reci sta sve moze biti po sredi.
Unapred hvala!
Krvarenje van ciklusa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Maj 30, 2005 1:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jeste da je proslo dosta vremena od kada si pisala ali ja sam se skoro ukljucila na forum a i imam isti problem.Ja imam dva meseca za redom krvarenje na sredin ciklusa i ludu\im,Otisla sam kod lekara sva uplasena i nije nista strasno najverovatnije je hormonski poremecaj.Ovo mi je treci dan kako krvarim.Nije kao menzis obimno ali nije ni malo .Nesto osrednje.Molim te mi napisi sta je tebi receno kod doktora.
pozdrav i hvala
pozdrav i hvala
Jeste da je proslo dosta vremena od kada si pisala ali ja sam se skoro ukljucila na forum a i imam isti problem.Ja imam dva meseca za redom krvarenje na sredin ciklusa i ludu\im,Otisla sam kod lekara sva uplasena i nije nista strasno najverovatnije je hormonski poremecaj.Ovo mi je treci dan kako krvarim.Nije kao menzis obimno ali nije ni malo .Nesto osrednje.Molim te mi napisi sta je tebi receno kod doktora.
pozdrav i hvala
pozdrav i hvala
To krvarenje izmedju ciklusa je normalno na piluli... desava se zato sto pilule nemaju dovoljno hormona naspram vase prirodne kolicine hormona i onda se desi da prokrvarite i kad nije vreme za to. To nije opasno i ne znaci da je pilula manje efektivna. Ako vam ne smeta mnogo, mozete tako da nastavite. A ako vam smeta ili gubite mnogo krvi, onda treba promeniti pilulu za neku sa vecom dozom hormona ili razlicitom vrstom hormona u nadi da ce telo bolje da reaguje.