Moj problem je sledeci, imala sam kratkotrajno krvarenje, bez ikakvih bolova, par dana, nakon toga je sve prestalo, ali su poceli bolovi kao u toku menzisa, bez ikakvog krvarenja!Postoji mogucnost da je promena klime...iz Srbije na Svedsku, nije lako..Zapravo, plasim se da nije slucajno trudnoca, mada koliko sam ja upucena, takvi simptomi i ne upucuju na tako nesto! Da napomenem da sam predhodno koristila canesten vaginalete, pre krvarenja!?
Unapred zahvalna!
Krvarenje van ciklusa!Za DR. PEDJU!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 2:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Krvarenje van ciklusa!Za DR. PEDJU!
hvala na pomoci!
krvarenje van menstruacije
Pozdrav,
imam problem, vec treci put mi se desava da imam jake bolove u levom jajniku 7-10 dana nakon menstruacije,a posele imam krvarenje 2 dana.
imam 24 godine, redovnu menstruaciju na 28 dana. nedavno sam se lecila od ureaplazme, poslednji test mi je pokazao da je sve uredu. da li to krvarenje moze biti povezano sa time sto sam imala ureaplazmu, s obzirom na to da sam se dugo lecila?
imam problem, vec treci put mi se desava da imam jake bolove u levom jajniku 7-10 dana nakon menstruacije,a posele imam krvarenje 2 dana.
imam 24 godine, redovnu menstruaciju na 28 dana. nedavno sam se lecila od ureaplazme, poslednji test mi je pokazao da je sve uredu. da li to krvarenje moze biti povezano sa time sto sam imala ureaplazmu, s obzirom na to da sam se dugo lecila?
30 godina, nikad bolovala od tezih bolesti, bez naslednih oboljenja u porodici. Imam kongentalnu anomaliju uterusa - utrerus subseptus ili uterus bicornis unicolis, nije uradjena diferencijalna dijagnostika.
Suprug takodje nikad teze bolestan, bez hereditarnih bolesti u porodici.
Prva trudnoca u 29-oj godini zivota, zavrsila se arteficijalnim pobacajem (instilatio 20 % NaCl) u 20-oj nedelji trudnoce, zbog Sy. Down fetusa (rezultat dobijen amniocentezom). Lohije su trajale 2 nedelje, mleko se pojavilo5 dana nakon pobacaja i prestalo posle 5 dana.
Nakon tog pobacaja (05.09.2006.) menstruacije na 30 dana. Poslednja menstruacija 07.12.2006., a onda svetlocrveno, oskudno krvarenje koje je pocelo 20.12.2006., dakle - 13. dana ciklusa. Takodje mi se pojavilo i mleko, na obe dojke.
Sta dalje?
Suprug takodje nikad teze bolestan, bez hereditarnih bolesti u porodici.
Prva trudnoca u 29-oj godini zivota, zavrsila se arteficijalnim pobacajem (instilatio 20 % NaCl) u 20-oj nedelji trudnoce, zbog Sy. Down fetusa (rezultat dobijen amniocentezom). Lohije su trajale 2 nedelje, mleko se pojavilo5 dana nakon pobacaja i prestalo posle 5 dana.
Nakon tog pobacaja (05.09.2006.) menstruacije na 30 dana. Poslednja menstruacija 07.12.2006., a onda svetlocrveno, oskudno krvarenje koje je pocelo 20.12.2006., dakle - 13. dana ciklusa. Takodje mi se pojavilo i mleko, na obe dojke.
Sta dalje?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Za Nick bolovi sigurno nisu od ureaplazme ili njenog lečenja. Sve to podseća na znake ovulacije tzv. "mitel schmerz" i postovulaciono krvarenje.
Za KK mleko može da se pojavi i posle manjih pobačaja, možete uraditi hormonski status ili bar hormon Prolaktin. Vaša priča potvrđuje staro pravilo da se 3/4 Sy Down javljaju kod žena mlađih od 35 godine.
Pozdrav Dr Peđa
Za KK mleko može da se pojavi i posle manjih pobačaja, možete uraditi hormonski status ili bar hormon Prolaktin. Vaša priča potvrđuje staro pravilo da se 3/4 Sy Down javljaju kod žena mlađih od 35 godine.
Pozdrav Dr Peđa