Jcce mi se prvi put desilo, tokom odnosa se javilo malo krvarenje, svetlocrvene boje, i ubrzo prestalo. Inace to mi je bio 25 dan ciklusa , a inace mi je duzina ciklusa 30 dana.
Pre tri meseca sam bila na pregledu, radila papa test, bris, ultrazvuk i sve je bilo u redu.
Dali se moglo desiti jer za koji dan trebam dobiti, ili? Bas sam se zabrinula... Zovem svog ginekologa, ali trenutno ga ne mogu dobiti.
Hvala unapred.
Krvarenje tokom odnosa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Isto se desilo i meni, pod istim tim okolnostima.... 
Posle odnosa na gacicama sam videla maltene kap krvi svetle boje i vise ni traga.... Dva dana nakon toga sam dobila redovnu menstruaciju. Hocu da verujem da je to povezano, ali jedna kap, a onda nista vise??? Malo cudno... Sta su ti rekli, Aurelia?
Ima li neko neku rech utehe, osim "poseti ginekologa"? (posto to nameravam uraditi sigurno, ali tek nakon sto menstruacija prodje, a do tada.....
)

Posle odnosa na gacicama sam videla maltene kap krvi svetle boje i vise ni traga.... Dva dana nakon toga sam dobila redovnu menstruaciju. Hocu da verujem da je to povezano, ali jedna kap, a onda nista vise??? Malo cudno... Sta su ti rekli, Aurelia?
Ima li neko neku rech utehe, osim "poseti ginekologa"? (posto to nameravam uraditi sigurno, ali tek nakon sto menstruacija prodje, a do tada.....