Krvarenje tokom odnosa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
aurelia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 18, 2009 5:28 pm

Krvarenje tokom odnosa

Post od aurelia »

Jcce mi se prvi put desilo, tokom odnosa se javilo malo krvarenje, svetlocrvene boje, i ubrzo prestalo. Inace to mi je bio 25 dan ciklusa , a inace mi je duzina ciklusa 30 dana.
Pre tri meseca sam bila na pregledu, radila papa test, bris, ultrazvuk i sve je bilo u redu.
Dali se moglo desiti jer za koji dan trebam dobiti, ili? Bas sam se zabrinula... Zovem svog ginekologa, ali trenutno ga ne mogu dobiti.

Hvala unapred.
zub
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 20, 2008 6:10 pm

Post od zub »

Isto se desilo i meni, pod istim tim okolnostima.... :(
Posle odnosa na gacicama sam videla maltene kap krvi svetle boje i vise ni traga.... Dva dana nakon toga sam dobila redovnu menstruaciju. Hocu da verujem da je to povezano, ali jedna kap, a onda nista vise??? Malo cudno... Sta su ti rekli, Aurelia?
Ima li neko neku rech utehe, osim "poseti ginekologa"? (posto to nameravam uraditi sigurno, ali tek nakon sto menstruacija prodje, a do tada..... :-? )
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Moguce da je u pitanju kontaktno krvarenje, ukoliko imate ektopiju na grlicu materice pa one prokrvari u kontaktu sa penisom. Samo krvarenje nije opasno, ali ektopija (ranica) mora se redovno pratiti.
Odgovori