Posto imam veliku odbojnost prema odlasku kod gin., zbog prethodnog jako loseg iskustva, molila bih da mi neko odgovori na pitanje, ako prepozna ove simptome i poveze ih sa necim (a ja cu u svakom slucaju, ovih dana, morati da posjetim doktora).
23 godine, ciklus od 24 do 30 dana, porodjaja 0, nepotpun spontani pobacaj u 8. nedelji, u februaru ove godine - razlog nepoznat. Poslednja menstruacija 25. 10., a 7-8 dana nakon toga je pocelo kravrenje (sukrvica), paraceno povremenim bolom (sada vec ostrijim), koje traje do danas i imam osjecaj da se povecava. Par puta sam radila test na trud. i on je negativan (ako je moguce da sada pokaze nesto). Da li mo neko moze reci eventualne razloge krvarenja i koje je pretrage potrebno uciniti.
Unaprijed hvala.
krvarenje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Ivana,
Kao sto si i sama rekla, najbolje ce ipak biti da se obratis nekom dr, da ne bi sada nagadjala sta moze da bude.
Znam da imas lose iskustvo sa doktorima, citala sam tvoju temu, ali moras da pronadjes nekog u kog ces steci poverenje.
Veruj mi, nisu svi takvi.
Puno te pozdravljam i javi sta se desava!
Sa srecom.
Masha
Kao sto si i sama rekla, najbolje ce ipak biti da se obratis nekom dr, da ne bi sada nagadjala sta moze da bude.
Znam da imas lose iskustvo sa doktorima, citala sam tvoju temu, ali moras da pronadjes nekog u kog ces steci poverenje.
Veruj mi, nisu svi takvi.
Puno te pozdravljam i javi sta se desava!
Sa srecom.
Masha
Danas sam bila kod gin. Pregledom je utvrdio da je krvarenje iz materice, nema upala, ranica, cisti, infekcija i pretpostavio da je u pitanju horm. poremećaj (ali pošto se dešava 1. put da nije potrebno gnajviti se hormonskim ispitivanjima). Prepisao mi je Endometril tablete 2x1 tokom 10 dana. Problem je u tome što se meni nakon pregleda krvarenje pojačalo, javili su se bolovi u donjem dijelu stomaka (kao u toku mens.) i postoji mogućnost da je počela menstruacija (ovih dana bi trebalo inače da dobijem). Da li treba da počnem sa tabletama ili da čekam?
IVANA
Ja imam 23 godine i bez seksualnih odnosa sam godinu dana. Menstruaciju dobijam redovno na svakih 30-35 dana. Poslednju sam imala 07-14.01. i posle 10 dana, tacnije 25.01. doslo je do blagog krvarenja, po nekoliko kapljica dnevno (kao zadnji dani menstruacije). To traje vec 3 dana, nije praceno nikakvim bolovima, svrabom i sl. Da li mi neko moze reci o cemu se radi? Imam li razloga za brigu?
Napominjem da nikada nisam imala slicnih ili bilo kakvih ginekoloskih problema. Hvala unapred na odgovoru!
Napominjem da nikada nisam imala slicnih ili bilo kakvih ginekoloskih problema. Hvala unapred na odgovoru!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
verovatno je u pitanju ovulacija, ali ne bi bilo lese da uradis analize krvi polnih hormona, ali prvo idi kod ginekologa da ti kaze kada to da uradis, jer postoje odredjeni dani u ciklusu kada se to radi(ako je dobijas na 28 dana, to se radi 14. ili 21.. dana od pocetka, a da se ti i ja sada ne bi bavile matematikom, najbolje ce biti da ti to objasni strucno lice.
Pozdrav
Pozdrav