Krvarenje posle redovne menstruacije???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ElenaY
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 04, 2004 11:55 am

Krvarenje posle redovne menstruacije???

Post od ElenaY »

Imala sam menstruaciju pre 7dana, medjutim, danas sam opet imala krvarenje(tamna krv,tj trag na vesu). Menstruacija mi od prvog dana nije redovna,ali ginekolozi su mi uvek govorili da je to samo posledica stresa(ispiti,posao itd.)Imam 28god i malo me brine
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Ukoliko ste skoro bili na ginekoloskom pregledu i nije ustanovljeno organsko obolenje, sva krvarenja izmedju menstrualnih su disfunkcionalna i posledica su neodgovarajuceg porasta ili pada nivoa hormona, koji su pak cesto posledica stresa. Prim. Dr lj.Presetnik
ElenaY
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 04, 2004 11:55 am

Post od ElenaY »

Hvala puno!!!!!! :D
K.Sladjana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 2:58 pm

Post od K.Sladjana »

Imam slican problem, naime vec 3 meseca redovno oskudno krvarim 7-8 dana posle menstruacije. Posto imam 42 godine interesuje me da to nije pocetak klimakterijuma?
Mirjana_B
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 09, 2005 6:47 pm

Post od Mirjana_B »

U poslednja tri ciklusa 14. 15. dana od poslednje menstruacije imam oskudna krvarenja. Redovno posecujem ginekologa koji mi je ustanovio mikrociste na oba jajnika, a per dve godine sam imala konizaciju grlica materice. Papa test je pokazao II grupu. Molim Vas da mi kazete sa cime bi mogla da budu povezana ova krvarenja?
Odgovori