Molila bih za odgovor:
Imam 27 godina nisam imala trudnoce do sad.Od intervencija sam radila uklanjanje kondiloma laserom.
napominjem da imam hormonski poremecaj-izostanak ciklusa po nekoliko mjeseci,sa izrazenom maljavoscu po licu-ne koristim terapiju jer sam radila neke analize i cekam da budu gotove pa cu u dogovoru sa lekarom koristiti odgovaarajucu terapiju.Takodje napominjem da jedan jajnik je polictican, na dr. je cista kolabiranih zidova ispunjena bistrim sadrzajem.
Problem je sto mi se posle odnosa desava da se pojavi neka sluz koja nije krv vec vise lici na sukrvicu, a nekad pak nekoliko kapi krvi.
To se desava cesto ali ne bas uvek To mi se prvi put javilo prosle godine,ja sam potom bila na kolposkopiji dr.je rekla da na grlicu nema nista a papa test je 2 grupa,pa mi je dr, rekla da to nije od grlica.Posto se to nastavilo javljati molila bih vas da mi kazete sta bi moglo biti u pizanju?pozdrav i hvala
krvarenje posle odnosa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 21, 2005 10:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
krvarenje posle odnosa
biti zdrav i srecan
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Valjda sam bar malo pomogao

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 08, 2005 8:09 pm
imala sam isti problem, ali ne bas pri svakom odnosu i to je trajalo duze vreme,prva poseta kod jednog lekara reko je da nema nista i da je sve u redu kao moguce da je grlic,posto je to nastavilo tako posavetovala sam se kod drugog lekara i potvrdio mi je infekciju koja se leci tretmanom od 10 dana ali nije nista strasno jer navodno da se to ne leci kod ljudi koji ne planiraju decu.
savetujem ti da odes do lekara ako te to brine.
savetujem ti da odes do lekara ako te to brine.
I ja bih da pitam nesto ako nije problem.
I ja imam slican problem.Samo sto ja nisam imala nikakvih intervencija pre toga.
Naime jutro nakon odnosa, za vreme mokrenja primetila sam par kapi krvi ali propraceno prilicno jakim bolom u vagini.
Krvarenje se ponovilo i za vreme sledeceg mokrenja te je prestalo ali i dalje me boli.

I ja imam slican problem.Samo sto ja nisam imala nikakvih intervencija pre toga.
Naime jutro nakon odnosa, za vreme mokrenja primetila sam par kapi krvi ali propraceno prilicno jakim bolom u vagini.
Krvarenje se ponovilo i za vreme sledeceg mokrenja te je prestalo ali i dalje me boli.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm