Ovako 25.03.2008 mi je bila poslednja menstruacija. Dosla mi je u ocekivano vreme, posto pijem Jenine vec skoro 3 godine. Pijem uvek u isto vreme, nisam preskocila ni jednu dozu do sad.
Danas mi se pojavilo braonkasto krvarenje, sa probadajucim bolovima u predelu levog jajnika. Imam jos 9 tableta iz ove kutije i dobicu menstruaciju 2-3 dana posle zadnje tablete, sto znaci 12-ak dana ima jos. Imam redovne odnose, ponekad bez kondoma i sve sto sam do sad procitala ovde na ovu temu da to lici na krvarenje tokom ovulacije? Ja sam zbunjena, zbog toga sto pijem Jenine i zanima me da li je to kod mene moguce, jer pilule sprecavaju ovulaciju?
Inace, pijem Jenine zbog endometrioze levog jajnika, koju sam operisala laparoskopski decembra 2004.
Ici cu kod ginekologa od ponedeljka sigurno, samo me zanima da li treba da brinem zbog ovog krvarenja i da li je moguce da imam ovulaciju i pored pilula?
Pozdrav
krvarenje-dr Pedja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ovako: Sto se tice kontinuiteta pijenja, tako mi je savetovano, posle operacije, a pijem ih, jer nisam planirala trudnocu za ove 2,5 godine,pa kao kad budem resila da ostanem u drugom stanju, da prekinem sa uzimanjem tableta...
Menstuacije mi jesu oskudnije,i krace traju i tamnije su...
Da li ste vi misljenja da bi trebalo da prestanem sa tabletama, tj moze li mi se endometrioza tako vratiti? Nekako sam razumela dr koja me je operisala, da je to razlog uzimanja jenine-a...
Pozdrav
Menstuacije mi jesu oskudnije,i krace traju i tamnije su...
Da li ste vi misljenja da bi trebalo da prestanem sa tabletama, tj moze li mi se endometrioza tako vratiti? Nekako sam razumela dr koja me je operisala, da je to razlog uzimanja jenine-a...
Pozdrav