trebam vase misljenje... termin kod ginekologa imam 14.07. ali do tad mozda mi neko nesto ukratko i objasni.
prije dva mjeseca imala sam odnos i dobila lagano krvarenje. od tada cesto se to desava. ne boli ali je neugodno.
osjetila sam i promjene vagine. postala je uza i kad stavim prst unutra osjetim grlic maternice, sto prije nisam mogla osjetiti.
imam osjecaj kao da se sve na nekoliko centimetara spustilo na dolje. inace sam udana vec 13 godina i imam normalne sexualne odnose. imam i dvoje djece. idem redovno ginekologu. 1-2 puta godisnje. ali sad me malo ovo uplasilo.
dali je moguce da se grlic maternice spusti i da zbog toga dobijam lagana krvarenja? da li se moglo sta povrijediti tokom odnosa? eto ja sama neznam sta bi moglo biti pa ako mi mozete pomoci, puno vam hvala.
krvarelje prilikom odnosa...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: krvarelje prilikom odnosa...
Zaista mi je žao, ali niko Vam najverovatnije ništa ne može reći bez pregleda.
S obzirom da redovno posećujete ginekologa, ne bi trebalo ništa jako opasno da bude u pitanju.
S obzirom da redovno posećujete ginekologa, ne bi trebalo ništa jako opasno da bude u pitanju.
Re: krvarelje prilikom odnosa...
nevjerujem ni ja da je nesto opasno, ali smeta to ponekad. bar meni je neugodno tad. ali napisat cu vam sta mi je ginekolog rekao. imam termin 14.7. pa ako neko bude imao problema ko ja, imat ce bar odgovor na ovo moje pitanje.
hvala puno.
hvala puno.