Pomagajte! Pre 8 godina probudio me je jak bol u želucu, praćen mučninom i prolivom. Ubrzo je počela i hladna jeza uz kičmu, i eto pada u nesvest. Hitno sam bila u hitnoj, pritisak normalan, krvna slika ok, malo infuzije i "možete kući, nije Vam ništa". Odmah posle tih reči sam opet pala u nesvest. Posle pregledanja na neurologiji pustili su me kući, "niste slučaj za nas". A kod kuće, opet padanje u nesvest sa jezom uz vrat i licem belim kao zid (okrečen u belo).

Uradila sam pola preporučenih analiza i na tome stala, jer se nije ponovilo u sledećih 6 meseci. Međutim, opet isti simptomi i dva padanja u nesvest za jednu noć. EEG u redu, skener u redu, dopler krvnih sudova ok, rendgen glave, krvna slika... Opet mi "nije ništa" ali za svaki slučaj mi je propisan 1 mg rivotrila pred spavanje. Jednom godišnje osetim iste simptome, ali sam našla pomoć u tuširanju hladnom vodom. To mi odagna nesvesticu koja me budi iz sna sa bolom u želucu i prolivom. Nedavno sam, posle još jednog napada, potražila ponovo pomoć lekara i posle pregleda gastroenterologa pronađena mi je heliko bakterija. Dobila sam terapiju, mada u svakodnevnom životu nikakve tegobe nisam imala sa želucem. Da li je moguće da je ona uzrok mojih tegoba, a ako nije - šta može biti.
Hvala što postojite!