KORISCENJEM UTROGESTANA KAFEN TRAG

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
loresa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 8:21 pm

KORISCENJEM UTROGESTANA KAFEN TRAG

Post od loresa »

Cao drage moje.Molila bih vas da mi odgovorite i da mi kazete ako je neka od vas koristila Utrogestan i dali ste imali ovakve pojave.
na zadnjoj kontroli kod mog Dr prepisao mi je Urogestan da ka koristim vaginalno.Nakon jedne nedele koriscenja imam vrlo male tragove kafene boje na mom donjem vesu.Dali je to normalno.Hvala vam puno unapred :)
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Re: KORISCENJEM UTROGESTANA KAFEN TRAG

Post od dolce-vita »

Ja sam koristila utrogestan, posle progesterona.Kafeni trag sam imala posle toga jedno mesec dana, Znaci, mesec dana posle toga sam na gacicama primecivala kafene tragove, jako sam se bila uplasila.Nakon toga mi je ginekolog prepisala ginipral koji sam pila do kraja trudnoce.Najbolje vidi sa ginekologom, mada sam cula da ne mora da bude strasno, jer obicno to moze da se pojavi u vreme kada si imala menstruaciju, ali u moj savet ti je da u svakom slucaju to vidis sa ginekologom.

Sve najbolje.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Re: KORISCENJEM UTROGESTANA KAFEN TRAG

Post od Marijaft »

Ja sam to pila na pocetku trudnoce, bespotrebno, jer mi je trudnoca navodno bila rizicna, pa sam i pre uzimanja leka imala kafeni trag. Medjutim kada odete pravom lekaru, sve se razjasni,naime taj kafeni trag nekad i crvenkast je posledica neke stare menstruacije pa se je organizam cistio. Mada dok sam pila utrogestan imala sam jos mozda nekih 2 nedelja to prljanje.
Odgovori