Koriscenje Lomexin 600mg vaginolete u trudnoci

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mamicatatica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:21 pm

Koriscenje Lomexin 600mg vaginolete u trudnoci

Post od mamicatatica »

Imam 34 godine i u 34 nedelji sam trudnoce. Trudnocu vodim u Spaniji i za sada je sve OK. U Bg kad sam bila kod svog Dr pre trudnoce iako nisam imala nikakvih bakterija samo ponekad pojacan sekret Dr mi je rekla da mogu da koristim Lomexin 600 mg na svaka 3 meseca po jednu vaginoletu posle zavrsenog ciklusa. Kada sam bila u 5 mesecu trudnoce i kada sam joj rekla da mi je malo pojacan sekret rekla mi je da i dalje mogu da koristim Lomexin 600 mg jednom u mesec dana jer sam presla period od 3 meseca trudnoce. Ja sam koristila samo jednom kada sam bila u 5 mesecu i sekret se smanjio. Sada kada sam 34 nedelji sekret se pojavio ponovo posle odnosa sa partnerom. Sekret se pojavljuje u zuckastoj boji na dnevnom ulosku ali se vidi i belo pranje. Osecam samo kao blago suvo pecenje na spoljasnosti vagine. Na pocetku trudnoce su mi radjene analize na bakterije i sve je bilo OK, ovde ne rade grupe sekreta tako da sam tu nemocna. U 37 nedelji ce mi raditi vaginalni test na streptococe.
Moje pitanje je da li mogu da koristim Lomexin 600mg sada u 34 nedelji trudnoce ( 1 vaginoletu), bez posledica na plod?
Takodje imam i hiper-mix vagitorije i herbalm 2000. Takodje imam i hipermangan i irigator za vaginalno ispiranje pa me interesuje koja solucija je najprihvatljivija u trudnoci? Hvala na odgovorima
mamicatatica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:21 pm

Post od mamicatatica »

Da dodam da redovno kontrolisem urin i nemam nikakvih infekcija tj bakterija. Takodje pijem eutirox 75 mg za stitnu zlezdu i posecujem Endocrinologa.
Odgovori