Kontracepcijske pilule YAZ
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Kontracepcijske pilule YAZ
Nakon izvrsenog pregleda,dakle ne i nekih dodatnih analiza, ljekarka mi je preporucila ove pilule, iskljucivo u svrhu zastite od nezeljene trudnoce. Zanimala bi me licna iskustva djevojaka sa ovog foruma koje su ih koristile, tek sam pocela da ih koristim, i jedina za sad, i vjerovatno normalna nezeljena posljedica su nenormalne glavobolje,iako sam upozorena na gomilu drugih mogucih. Osim toga, jos jedno pitanje, iako mi je receno da sam zasticena vec nakon prvog dana koriscenja pilule, ja ne mogu da se oslobodim straha (da li neosnovanog?), da do trudnoce ipak moze doci unatoc hormonalnoj kontracepciji, i i dalje nikako da pristanem na odnos bez kondoma. Glupost (po rijecima mog partnera) ili ne?
kad je meni moja dr prepisala k.pilule rekla mi je da joj se obavezno javim ukoliko budem imala glavobolje i da u tom slucaju najverovatnije treba da prekinem sa uzimanjem k.pilula.
U pitanju su neke druge, ali, sve jedno, msilim da bi trebala da proveris ovo sa svojom dr.
A sto se drugog pitanja tice, moje misljenje je da treba malo da se opustis.
Raspitaj se i kod svoje dr u vezi toga.
Pozdrav!
U pitanju su neke druge, ali, sve jedno, msilim da bi trebala da proveris ovo sa svojom dr.
A sto se drugog pitanja tice, moje misljenje je da treba malo da se opustis.
Raspitaj se i kod svoje dr u vezi toga.
Pozdrav!