Poslednjih par meseci osecam pritisak u donjem stomaku,naduvenost i ponekad bol sa desne strane strane.Prilikom masturbacije osecam u vagini neki tvrdji deo,drugacije strukture od okolnog tkiva u nivou dokle mi prst doseze

Hvala unapred.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Meni je dr rekla da je braon iscedak pre menstruacije posledica snizenog progesterona.Koristila sam utrogestan i od tada je sve u redu.nena981 napisao:Imam 26 godina, redovne odnose, stalnog partnera,redovne i normalne menstruacije sa nesto jacim predmenstrualnim bolovima i nisam imala nikakve probleme sa polnim organima.Pre par meseci sam, par dana pre menstruacije primecivala braonkasti iscedak, ali to je prestal u poslednjim ciklusima,koji su potpuno normalni.
Poslednjih par meseci osecam pritisak u donjem stomaku,naduvenost i ponekad bol sa desne strane strane.Prilikom masturbacije osecam u vagini neki tvrdji deo,drugacije strukture od okolnog tkiva u nivou dokle mi prst doseze, na desnoj strani, i cini mi se da se taj deo uvecava ili smanjuje u zavisnosti od dana ciklusa.Zakazala sam pregled za sledeci cetvrtak, ali volela bi da mi kazete sta bi moglo da bude u pitanju, da ne bih bila iznenadjena i nepripremljena
Hvala unapred.