KONSTANTNE BAKTERIJE, POMOĆ!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
dudda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2014 10:13 am

KONSTANTNE BAKTERIJE, POMOĆ!!!!

Post od dudda »

Zdravo. Nova sam na forumu, i molila bih za pomoc, nisam nigde nasla odgovor na ovu temu pa sam postavila novu. Konstantno imam bakterije u mokraci u velikom broju, i vaginalnom brisu. Mesecno se vise puta smenjuje vise vrsta bakterija, eserihija, enterococus, streptokokus.... Ne znam vise sta da radim. Antibiotike ne pijem vis ejer mi nista dobro nisu doneli, od njih sam dobila kandidu koju takodje pokusavam vec duze vreme bezuspesno da izlecim, Pokusavam da ostanem u drugom stanju vec vise od 2 godine, ali mi ove bakterije to ne dozvoljavaju, cak sta vise veoma je rizicno i ostati trudan pored njih. Niko mi do sada nije omogao, drasticno sam promenila ishranu jer su mi rekli da mi je ocigledno organizam jako kiseo i da treba da jedem sto vise bazne hrane, ali nista ne pomaze. Ne znam vise sta da radim ni kome da se obratim, potrosila sam para i para na lekare, sve vrste prirodnih lekova, zdravu hranu... Nista ne pomaze. Na granici sam ocaja, molim za pomoc. Da li neko ima slicna iskustva
Odgovori