kondom

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mikicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 11, 2005 10:34 pm

kondom

Post od mikicaaa »

Pozdrav.

Sa istim momkom imam odnose tri godine i retko koristimo kondom, a razlog je nesto sto sam ja primetila i zelim da pitam da li je to moguce. naime, primetila sam da ako vodimo ljubav a koristimo kondom posle dan-dva ja pocnem da osecam neprijatno peckanje, a vec sutradan i cesto i bolno mokrenje koje na kraju uvek rezultira upalom besik, koju kasnije moram da lecim antibioticima. Kada kondom ne koristimo ne pojavljuju mi se nikakvi problemi.
Da li je moguce da je kondom taj koji sadrzi nesto sto meni ne odgovara cim do toga dolazi odmah nakon njegovog koriscenja?
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

moguca je alergija na latex, od koga su mnogi kondomi napravljeni, zato slijedeci put kada budete kupovali kondome, trazite latex free...i ne rizikujte seks bez kontracepcije, ako mozete koristiti kondom, koristite pilule, Depo-provera injekcije 1x svaka 3 mjeseca, Estrin ring, Estraderm patch koji se mijenja jednom sedmicno...za svakog ima neka metoda koja najvise odgovara...najtuznija su nezeljena djeca.
Cuvajte se sami!
mikicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 11, 2005 10:34 pm

Post od mikicaaa »

Hvala veliko na odgovoru.

Ja sam "navukla" veliki strah od kondoma tako da ne verujem da cu probati uopste ni sa onim bez latex-a. Sama pomisao na njega u meni budi onaj osecaj bola kod upale besike.
U svakom slucaju vec neko vreme razmisljam o kontraceptivnim pilulama jer mi je dosadilo da svaki mesec razmisljam da li cu dobiti ili ne, a nezeljena trudnoca zaista jeste nesto tuzno i sa tim se ne treba igrati. To dete nije nista skrivilo vec mi i nase nerazmisljanje i nemarnost.

Veliki pozdrav i jos jednom hvala.
Odgovori