Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Citam koliko naroda ima muka sa kondilomima...Ovde sam da bih vam pomogla da se na najlaksi moguci nacin oslobodite SPOLJASNJIH kondiloma.Moja prica sa kondilomima pocinje u 7mesecu trudnoce..na butinama imalo ih je 15ak...viseci...Srecom posto su bili spoljasnji nisam morala odmah da ih spaljujem vec posle porodjaja..Porodila sam se normalno i vec me je hvatala panika kako se to radi sta cu itd...Saznah od prijateljice iz Amerike koristan savet...Uzeti smokvu zelenu,preseci drsku i onu belu mlec mazati preko i okolo kondiloma..tako par puta...MENI JE TREBALO SAMO JEDNOM!!!!!!!!!!!!Stvarno su nestali...jeste peckalo nekih 5min dok sam mazala ali vredelo je...ostali su mi doduse mali oziljci ali kriva sam sama jer ih posle toga nisam nisacim mazala....Pa navalite narode dok jos ima po koja zelena smokva ove godine... Iskreno se nadam da cu bar nekom od vas pomoci...Javite se da cujem kako je proslo...
P.S Najbolje je namazati ih uvece...
POZDRAV SVIMA
Citao sam da je maticna mlec vrlo dobra stvar,spektar dejstva je veliki.
Znam da ima onaj prozvod "Revita" ali je skup,mnogo.
U apotekama imaju maticnu mlec koja je pristupacnija, a kod pcelara sam cuo da mesaju sa medom i da nema efekta.
Preporuka,savet,iskustvo...
Znate li nesto o tome,jeste li koristili pomenutu ?
bananakiwi napisao:Citao sam da je maticna mlec vrlo dobra stvar,spektar dejstva je veliki.
U apotekama imaju maticnu mlec koja je pristupacnija, a kod pcelara sam cuo da mesaju sa medom i da nema efekta.
Maticni mlec je za dobar za imunitet, kao i Revita, pa verovatno moze da deluje makar preventivno.
bananakiwi napisao:Citao sam da je maticna mlec vrlo dobra stvar,spektar dejstva je veliki.
Maticni mlec je dobar za imunitet, kao i Revita, pa verovatno moze da deluje makar preventivno.
moja jetrva je u toku trudnoce dobila kondilome ja sam imala prirodno kantarionovo ulje namazala je nekoliko puta i nestali su pa ukoliko nekome pomogne dobro je.