komplikacije?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
komplikacije?
brinem se,imam 29 godina,pre dve godine imala sam abortus posto nisam znala da sam trudna a pila sam tablete endometril,prosao je bez komplikacija,sekreta i bilo kakvog krvarenja samo sam nakon nedelju dana prokrvarila i odmah je prestalo.Medjutim,pre nego sto je trebalo da dobijem dobila sam jake prostrelne bolove u stomaku koji su bili veoma cudni i netipicni, odnosno nista slicno bolovima vezanim za jajnike ili ciklus,vise kao grcevi,koje sam povezivala sa bubrezima,medjutim , .prestali su cim sam dobila menstruaciju, koja je bila sasvim normalna.a posle nje takodje nije bilo nikakvih cudnih pojava.posle toga nisam pokusavala da zatrudnim,a svi rutinski pregledi tipa ultrazvuka,papa pregleda i ginekoloskog pregleda su dobri.da li je doslo do infekcije?da li postoji neki nacin da utvrdim da li sam u medjuvremenu ostala sterilna i da li je ukoliko je doslo do infekcije sterilitet neminovsan ili zavisi od slucaja do slucaja?
Joja, nazalost ne verujem da ti moze bilo ko dati pouzdan odgovor ovim putem,nego draga moja put pod noge i pravac doktor!!! Iskreno ti zelim da sve bude u redu!
Jedno pitanje:Zasto si abortirala?Da li je postojao neki problem vec sa plodom koji su ti otkrili,ili jednostavno zbog upotrebe Endometrila nisi htela da rizikujes?Izvini znam da si postavila temu u nadi da ti neko da odgovor na pitanje ,ali iskreno ,zanima me jer ja pijem PrimulotNor5(ne preporucuje se u slucaju trudnoce) koji je slican Endometrilu a radimo na bebi!!!???

Jedno pitanje:Zasto si abortirala?Da li je postojao neki problem vec sa plodom koji su ti otkrili,ili jednostavno zbog upotrebe Endometrila nisi htela da rizikujes?Izvini znam da si postavila temu u nadi da ti neko da odgovor na pitanje ,ali iskreno ,zanima me jer ja pijem PrimulotNor5(ne preporucuje se u slucaju trudnoce) koji je slican Endometrilu a radimo na bebi!!!???