komplikacije?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
joja07
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 14, 2008 7:19 pm

komplikacije?

Post od joja07 »

brinem se,imam 29 godina,pre dve godine imala sam abortus posto nisam znala da sam trudna a pila sam tablete endometril,prosao je bez komplikacija,sekreta i bilo kakvog krvarenja samo sam nakon nedelju dana prokrvarila i odmah je prestalo.Medjutim,pre nego sto je trebalo da dobijem dobila sam jake prostrelne bolove u stomaku koji su bili veoma cudni i netipicni, odnosno nista slicno bolovima vezanim za jajnike ili ciklus,vise kao grcevi,koje sam povezivala sa bubrezima,medjutim , .prestali su cim sam dobila menstruaciju, koja je bila sasvim normalna.a posle nje takodje nije bilo nikakvih cudnih pojava.posle toga nisam pokusavala da zatrudnim,a svi rutinski pregledi tipa ultrazvuka,papa pregleda i ginekoloskog pregleda su dobri.da li je doslo do infekcije?da li postoji neki nacin da utvrdim da li sam u medjuvremenu ostala sterilna i da li je ukoliko je doslo do infekcije sterilitet neminovsan ili zavisi od slucaja do slucaja?
anuska 83
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 5:24 pm

Post od anuska 83 »

Joja, nazalost ne verujem da ti moze bilo ko dati pouzdan odgovor ovim putem,nego draga moja put pod noge i pravac doktor!!! Iskreno ti zelim da sve bude u redu! :)
Jedno pitanje:Zasto si abortirala?Da li je postojao neki problem vec sa plodom koji su ti otkrili,ili jednostavno zbog upotrebe Endometrila nisi htela da rizikujes?Izvini znam da si postavila temu u nadi da ti neko da odgovor na pitanje ,ali iskreno ,zanima me jer ja pijem PrimulotNor5(ne preporucuje se u slucaju trudnoce) koji je slican Endometrilu a radimo na bebi!!!???
Odgovori