Molila bih za par odgovora vezano za poslednju zinjekciju zoladexa.
Koliko posle poslednje injekcije bi trebala da dobijem?Mesec,dva ili vise pitam jer poslednju primam u maju a krajem juna bih isla na more pa reko' da me ne srtefi tamo i pokvari mi odmor.
Drugo da li smem na sunce dok primam zoladex?
Trece,ako bih planirala VTO sa smrzlicama koja je procedura,da li cekam da dobijem spontani ciklus pa posle ili dok jos nisam dobila?
Hvala u napred na odgovorima i iskreno se nadam da ce mi ove pojave koje prouzrokuje zoladex brzo proci.To su pucanje kapilara na nogama,vidljivost vena na nogama koje nikada nisam imala,STOMAK koji je za mene ne pojmljiv.. itd.
Pozdrav
KOLIKO POSLE ZOLADEXA?ZA DR.PEDJU ili ...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Jelenče,
ciklus trebate dobiti za oko 30-40 dana od poslednjeg Zoladexa. Što se tiče "planiranja VTO sa smrzlicama", to ćete se dogovoriti sa vašim lekarima koji su ih i zamrzli, mada kod nas nisam primetio veliki uspeh sa smrznutim embrionima, ako ste na njih mislili!?
Prateći simptom će brzo proći! A na more koliko sam shvatio idete nakon završene terapije?
Lep provod na moru Dr PeđaDj
ciklus trebate dobiti za oko 30-40 dana od poslednjeg Zoladexa. Što se tiče "planiranja VTO sa smrzlicama", to ćete se dogovoriti sa vašim lekarima koji su ih i zamrzli, mada kod nas nisam primetio veliki uspeh sa smrznutim embrionima, ako ste na njih mislili!?
Prateći simptom će brzo proći! A na more koliko sam shvatio idete nakon završene terapije?
Lep provod na moru Dr PeđaDj
Hvala na odgovoru,ups pa da sada se u "kulturnom"svetu ne zahvaljuje vec se valjda popljuje doktor i jos ga isprozivate gde je ranije sa odgovorom,pa mislim, ne moze on tako MENI
da kasni.
Salu na stranu HVALA dr.Pedja na brzom odgovoru i da, na more idem posle poslednje injekcije.
A da "smrzlice" su smrznuti embrioni
znam da nije neka verovatnoca za uspeh ali meni znaci svaki pokusaj i sa svakim sam bliza uspehu.
Hvala potrudicu se da se lepo provedem mislim da sam zasluzila odmor.
Pozdrav i svako dobro,
Jelence

Salu na stranu HVALA dr.Pedja na brzom odgovoru i da, na more idem posle poslednje injekcije.
A da "smrzlice" su smrznuti embrioni

Hvala potrudicu se da se lepo provedem mislim da sam zasluzila odmor.
Pozdrav i svako dobro,
Jelence
vid', stvarno.... H.V.A.L.A........ nekako cudno pise rec marsh u p.m..... cccc
salu na stranu,
!
salu2 na stranu, srecno sa "smrzlicama" i lep provod
, Jane_Doe

salu na stranu,
Jelence, si spremila ronilacku opremu? Masku, peraje, bocu s kiseonikom? Harpun, za podvodni ribolov? Samo, pliiiiiiiiz, nemoj da mi dirasJelence napisao:krajem juna bih isla na more.........
........Hvala potrudicu se da se lepo provedem mislim da sam zasluzila odmor.

salu2 na stranu, srecno sa "smrzlicama" i lep provod