Jako mi je tesko sto ovo pisem, jako smo tesko dosli na ovu odluku, sve u svemu ovo je ... uhhhhhh...
zato vas molim da mi samo odgovorite na pitanje ako mozete, hvala vam!
Devojka i ja smo se odlucili na prekid trudnoce, obovicemo to u nekoj od privatnih klinika, nasi roditelji ne znaju, ne bi ni trebalo da saznaju, kako su neki od njih lekari stvar je jos komlikovanija.
Odlucili smo ze za privatnu kliniku i trenutno razmisljamo o Impulsu u visnjickoj i Kuci zdravlja u vinogradskoj. Nazalost nemam preciznijeg uvida da li gresimo po pitanju izbora da li treba da zaobidjemo neku od ovih ili imate bolji predlog. Vrlo mi je stalo da kad smo vec dosli do ovde to uradi neko ko je odlican, i to mi je sada najbitnije na svetu.
Moramo da odlucimo vrlo brzo (sati su u pitanju) ma bi mi mnogo znacilo da mi odgovorite!
Hvala!
Klinike za abortus ?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dragi "321",
Iako znam da situacija u kojoj se nalazite nije nimalo prijatna, moje misljenje je da ne treba da krijete to od roditelja (ne znam koliko imate godina), pogotovo devojka, i da je trebala makar majci da kaze, koja joj sigurno zeli najbolje i koja ce sa njom proci kroz sve to.
Razmislite o tome jos jednom.
Sto se klinika tice koje ste pomenuli, ne znam mnogo ni o jednoj, mada za Vas je bitno da nadjete dobrog dr, sa kojim cete se pre svega posavetovati.
Masha
Iako znam da situacija u kojoj se nalazite nije nimalo prijatna, moje misljenje je da ne treba da krijete to od roditelja (ne znam koliko imate godina), pogotovo devojka, i da je trebala makar majci da kaze, koja joj sigurno zeli najbolje i koja ce sa njom proci kroz sve to.
Razmislite o tome jos jednom.
Sto se klinika tice koje ste pomenuli, ne znam mnogo ni o jednoj, mada za Vas je bitno da nadjete dobrog dr, sa kojim cete se pre svega posavetovati.
Masha