KLIKNI OVDE, AKO SI GINEKOLOG (plizzz...)

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

KLIKNI OVDE, AKO SI GINEKOLOG (plizzz...)

Post od Jefimija »

:D

OK, obraćam vam se ovim putem, jer ne mogu da otvorim ginekološki karton u svom domu zdravlja. ( ne pitajte kako, i to je moguće)

Moj problem je krajnje jednostavan, i verujem uobičajen.

Prošle nedelje sam osetila bolove i nelagodnost u donjem delu stomaka, više sa leve strane, i primetila sam da mi se stomak naduo. Pri tom mi se pojačao sekret, i postao je jako obilan, i gušći, i beo.
Bol je tokom par dana nestao, a inače i nije bio nešto veliki! sekret se smanjio, ali i dalje je tu...

E sad, odnose nisam imala...do sad. Po simtomima, koliko sam slušala, liči na neku infekcijicu, po svemu sudeći moju sopstvenu. To jest..verovatno je prešla sa neke prethodne urinarne, zar ne? A za to se pije neki cefaleksin. Ne bih sama uzimala antibiotike, znam da to nije dobro...ali mislim da ću uskoro ipak uzeti :-?

Neki savet?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Jedino sto mogu da ti kazem je da ovde na forumu niko ne moze da ti postavi dijagnozu. Ako ne zelis (sto je pametno!) da uzimas antibiotike na svoju ruku, trebalo bi da odes do ginekologa, jer jedino on moze pregledom i uzimanjem grupe sekreta da te kaze sta ti je.
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

Naravno da ne može, slažem se.... ali možda može neki hint.

koliko kapiram gljivice svrbe, zato nisu....
polne bolesti, iz priloženog ...nisu
eventualno neki trihomonas vaginalis, jer kažu da to može i u bazenu da se dobije...

i šta ostaje... gram negativne bakterije, iz okoline...

eto..samo pitam da li mi je sled misli u redu...

Ali hvala ti u svakom slučaju. :D

samo što, rekoh ti, neće da mi otvore karton u domu zdravlja :cry:
a za nekog privatnog lekara, pravo da ti kažem nemam vremena da ga tražim, a i ne daju mi se tolke pare, za nešto što mi toliko i ne smeta, i 99% nije ništa. :D Neozbiljno znam, ali istinito
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Pa nije tacno da gljivice uvek svrbe. Ja se patim sa kandidom i mene nikad ne svrbi, samo imam pojacan sekret.
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Vrlo je moguce da ako si pila antibiotike da si od njih dobila gljivice. Koliko imas godina?
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

Vidiš jeste i to moguće, pre mesec dana sam imala upalu grla sa temperaturom 39. Tad sam pila antibiotike. Mada- da to nije puno vremena. Mesec dana do pojava simptoma.

A čak i da su gljivice. Daju se kreme ili vaginalete lokalno, zar ne...što u mom slušaju nije nešto izvodljivo. :( Bedak
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

ma jeste u pravu si, bez brisa se nista ne moze, a i ne sme. Pogotovu ne antibiotici, i to cefaleksin.

hvala ti puno, zapravo obema. :lol:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Nema na cemu :wink: Moj savet ti je da odes, ako si iz Beograda, na Mikrobioloski institut, ja sam bas danas tamo bila da uradim sve moguce briseve. Mozes tamo da trazis da ti se urade mikoloski i bakterioloski vaginalni brisevi, posto bi ti to verovatno i sledilo nakon utvrdjene grupe kod ginekologa. A kako ne mozes kod ginekologa, mislim da ti je ovo najbolje resenje. Ako te zanima cena napisacu ti, mada mozes i telefonom da se raspitas. Pozz i srecno :D
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

Hvala još jednom,

Ok, hajde sad preporuke nekog dobrog ginekologa(privatnog). Hajde žene! adrese i telefoni! :D a i cene :(

Vreme je za besplatne reklame.

Unapred hvala
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

:lol: :lol: :lol: Moglo bi pomoci kada biste napisali odakle ste? :lol: :lol: :lol:
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

:oops:

Oh da!!!! Beograd
:D :D :D
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Jefimija napisao: A čak i da su gljivice. Daju se kreme ili vaginalete lokalno, zar ne...što u mom slušaju nije nešto izvodljivo. :( Bedak
A kako to nije izvodljivo?
Koliko ja znam neizvodljivo je jedino ako umesto vagine imas pishicu :lol: :lol: :lol: :lol:

...ali nemoj da me drzis za rec :lol: :lol: .
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Sto u tvom slucaju nije izvodljivo da stavljas kreme/vaginalete? :o
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jefimija »

e bre etro ti si neki mnogo zeznut covek...s tobom nema shale. Zezash invalida :lol:
a draga moja girl from nowhere, hvala ti na dosadashnjoj azurnosti... ali stvarno je nepotrebno da detaljishem....dovoljno sam napisala u prvoj poruci.

veliki pozdrav
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

etro napisao:
Jefimija napisao: A čak i da su gljivice. Daju se kreme ili vaginalete lokalno, zar ne...što u mom slušaju nije nešto izvodljivo. :( Bedak

Koliko ja znam neizvodljivo je jedino ako umesto vagine imas pishicu :lol: :lol: :lol: :lol:

...ali nemoj da me drzis za rec :lol: :lol: .

Hehe, pa i to sto kazes, s obzirom da je Jefimija u jednoj od njenih poruka musko :o 8)
Odgovori