Kasnjenje menstuacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Katarina01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 02, 2013 3:19 pm

Kasnjenje menstuacije

Post od Katarina01 »

Muci me kasnjenje mensruacije. Kasni mi vec 12 dana.Dobijam svakog 27-28 dana,imala sam poslednji put 24.09., a trebala sam dobiti 21.10. i nisam.Imam decka sa kojim sam 3 godine,godiste sam '94.,zastitu koristimo samo ako imam pojacan sekret.Imali smo zadnji put odnos pre nego sto sam trebala dobiti,pre 21.10.,ali sa zastitom bas zbog sekreta,kondom nije pukao,a i svrsavanje je bilo spolja.Prosle godine mi je isto kasnilo i mesec dana,ali posle sam imala redovno,nisam ni prosle godine znala zato mi je kasnilo,ali nisam bila nervozna,i dobila sam.Sada sam i nervozna,jer sam imala nekih problema u porodici,ali taj problem je bio u poslednjih 7 dana,sto mi je do tada kasnilo 6 dana,a nisam bila nervozna,sada sam nervozna jer mi kasni,problema sada nemam u porodici.Nemam nikakve simptome koje sam citala da jesu simptomi trudnoce,samo su me pre 21.10. bolele grudi i bradavice,ali taj bol imam ponekad kada trebam imati menstuaciju,sto mi nije bilo neobicno,ali sam se uplasila kada sam videla da je i to jedan od simptoma trudnoce.Nisam jos spremna za bebu.U buducnosti zelim imati dece,ali sada nisam spremna.Posavetujte me sta da radim,plasi me bas zato sto jos uvek nisam spremna.Nadam se da cete mi sto pre odgovoriti.Hvala unapred.
Kaca
Odgovori