Kasnjenje menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
S1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 14, 2015 1:58 pm

Kasnjenje menstruacije

Post od S1234 »

Od 13 godine od kad sam dobila nikad mi se menstruacija nije ustalila.Uvek je to bilo nekoliko dana kanjenja i nikada nisam panicila,medjutim ,ove godine u januaru imala sam prvi seksualni odnos,od tada menstruacija je pocela nenormalno da kasni.U januaru 21 dan kasnjenja,od januara do sada nije kasnila nijednom manje od 9dana.Pritom maj na jun,kasnjenje 18 dana isto tako i jun na jul.(trebala sam da dobijem 24 jula,a dobila sam 11 avgusta)Isla sam kod ginekologa u martu,i radio mi je ultrazvuk i sve je bilo dobro.Medjutim papa test nije ,jer je rekla da treba bar godinu dana da prodje od prvog odnosa.Inace imam 19 punih godina.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kasnjenje menstruacije

Post od aaaca »

То све може да ти буде психички узроковано. Ако си тремарош или слично, све је могуће.
S1234
Novi član
Novi član

Post od S1234 »

Iskreno se nadam da je to sve tako jednostavno i da postoji mogucnost da je od treme :)
Hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Па јеси ли тремарош? Каква си у психичком погледу?
S1234
Novi član
Novi član

Post od S1234 »

Pa jesam tremaros.Ali prosto ne mogu da poverujem da je jedan problem uzrocnik kasnjenja 8 mesntruacija.Neki mesec je stresniji a neki manje. :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ех када би само знала шта све психа може да упропасти.

Сама психа по себи не би била много проблематична када не би деловала заједно са лошим околностима и лошим начином живота. Када се те три ствари удруже, ето гадних болести и проблема.
alex86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 17, 2015 7:08 pm

Post od alex86 »

Ovako...porodila sam se 18.7.2014 i dojila sam bebu do pre 10 dana,a prvu mens.posle porodjaja sam dobila 2.7.2015.
Medjutim ova sledeca nikako da dodje. Zanima me da li je to nesto " nenormalno" ,tj.da li da se javim gin.ili jos malo da sacekam?
Uzgred nemam nikakve bolove,sekret,...ali jos uvek imam mleka u dojkama.
Unapred ,hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Од мене немој да очекујеш одговор јер не знам. Боље поново постави своје питање као нову тему.
Odgovori