kasnjenje menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jelena_l
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 2:11 pm

kasnjenje menstruacije

Post od jelena_l »

e ovako :D 13-ti dan menstruacije otishla sam kod ginekologa na vaginalni i ultra zvuchni pregled(papanikolau,grupa sekreta)i na ultra zvuku je video ovulaciju i naravno poshto zelim bebu bila sam aktivna tih dana,otishla sam po rezultate posle 7 dana,- papanikolau 2 grupa,-sekret normalna grupa-tako je on rekao i sve je ok,evo sad mi kasni 2 dana a ja nemam nikakve simptome ni menstruacije ni trudnoce samo osecam dole da sam malo otvorenija nego obicno?i moje pitanje je koji je razlog kasnjenja ako je ovulacija bila na vreme?nisam imala ni stresove ni prehlade ni promenu klime..da li je moguce da je trudnoca i dali je rano za test?pozz svima
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Test mozete raditi vec 7-10 dana od odnosa,naravno sto kasnije uradite test je pouzdaniji,ali on je prilicno tacan vec u 10-om danu.

Zelim Vam sve najbolje... :P :P :P :P :P

P.S.Prvo proverite testom krvi i kod vaseg ginekologa,i nemojte se radovati pre toga,jer posle ce Vam razocaranje biti vece.ZNACI PRVO TESTOVI,PA RAZMISLJANJE O TRUDNOCI....
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
era
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2005 11:36 am

Post od era »

Obavezno se testiraj. Ako ti vec kasni dva dana to je sasvim dovoljno da kucni test bude pozitivan sa prvom jutarnjom mokracom ukoliko trudnoca postoji. Drzim palceve da budu dve crtice
Odgovori