Kasnjenje menstruacije i nevinost

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tombola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2013 12:45 pm

Kasnjenje menstruacije i nevinost

Post od tombola »

Imam jedno pitanje.. Moja devojka je jos uvek nevina i
vec neko vreme , oko 2 3 meseca , igramo se u krevetu (Ne ulazimo duboko kako ne bi izgubila jos uvek nevinost). To sve radimo bez ikakve zastite.
Pravili smo pauzu neke 2 3 nedelje i onda smo to opet radili pre nekih nedelju dana.
Ali zadnji put smo isli malo dublje i mislimo da vise nije nevina jer se tako oseca.

Medjutim , stvar koja mene brine je sledeca : Da li moze da joj kasni ukoliko je izgubila nevinost? Posto je vec 2 dana u kasnjenju , ovo je 3. ?

Te igre u krevetu smo radili vec 15 20 puta bez kondoma i ona je uradila test i pokazalo je negativno.

Sada me jedino plasi to sto joj kasni vec 3 dana.Koliko maksimum moze da kasni a da ne strepimo od trudnoce i da li kasnjenje moze da bude izazvano usled gubljenja nevinosti?

Hvala vam unapred!
Orcaster95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 3:23 pm

Re: Kasnjenje menstruacije i nevinost

Post od Orcaster95 »

Pa ako nisi svrsio u nju mala je,u stvari mnogo je mala verovatnoca da je zatrudnela od predsemene tecnosti jer ako si ejakulirao u zadnjih 48 sati u predsemenoj tecnosti mogu da se nadju spermatozoidi!
Odgovori