ljudi,stvarno sam se svega naslusao,nagledao,nacitao,neke stvari su mi se zgadile,a vremena je sve manje,tako da vas molim da me ne kritikujete ako sam promasio podforum,na pogresnom mestu postavio pitanje,sta god,samo mi dajte iskren odgovor.
Devojka i ja smo manje od 2 meseca zajedno,sve je kul,samo ima jedna mala...stvar.imam psihicku barijeru da stavim kondom(probao na sve nacine i nema sanse...kako osetim u rukama,ili gde bi trebalo,prestajem da budem "za upotrebu" narednih 15 minuta) i do sad nisam imao problema,jer sam naucio da se iskontrolisem,da na svakih 10-ak min obrisem penis o posteljinu(iako je preejakulat,ili vlaznost od vagine,za svaki slucaj),da mokrim bar 2 puta pre odnosa,da se izmedju odnosa dobro istusiram itd itd...
medjutim,sa ovom devojkom sam imao peting...znaci nismo spavali,vec eto,"udarali smo ceznju" jedno drugom,sta znam,i najvise sto sam joj stavio bilo je 3 centimetra (i to je neki maximum).
i sad joj kasni menstruacija 5 dana,6,a od fizickih simptoma rekla mi je "da je bole grudi kao pred menstruaciju".
Pravim se da je sve okej,a hocu sebi kosu da iscupam od nerviranja.Da je pitam da uradi test ne smem,a za pilulu "dan posle" je prekasno.
STA DA RADIM?!
kasni menstruacija(opis)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik