kasni mi 5 dana, imam bolove... POMOC!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
Natasa87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 03, 2010 10:57 pm

kasni mi 5 dana, imam bolove... POMOC!

Post od Natasa87 »

Zdravno,
imam 25 god, pokusavam da zatrudnim.
od moje poslednje menstruacije koja je bila 15.feb imala sam 10-15x odnos sa muzem, i svaki put bi svrsio u mene. Stalno dobijam na 28 dan... Sad mi kasni 5 dana (test planiram da uradim za 2 dana, da bude bar 7 dana kako mi kasni), ali nemam specificne simptome trudnoce...
evo sta osecam: malo mi je muka ali ne do mere da povracam. Ono sto me najvise brine je sto imam bolove u predelu jajnika, vise sa desne strane, i u predelu lumbalnog dela. Imam bolove u grudima ali onako u dubini grudi, i zateze me stomak. Imam osecaj kao da cu da dobijem menstruaciju i stalno osecam da sam ''mokra'' a sekreta nema .. to su simptomi koje imam...

STA MISLITE, DA LI SAM TRUDNA? :)

Ako jesam, brinu me ti bolovi u predelu jajnika... :-?
abronosa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2012 6:19 pm

Re: kasni mi 5 dana, imam bolove... POMOC!

Post od abronosa »

pa uradi beta HCG iz krvi,pa proveri.
To be or not to be
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 12:47 am

Re: kasni mi 5 dana, imam bolove... POMOC!

Post od To be or not to be »

POTREBNO MI JE DA ZNAM. Nekoliko puta sam čula kako je neka devojka ili žena imala menstruaciju (redovno ili ne), a ispostavi se da je trudna...
Da li je to moguće i šta se to u telu dešava? (pitanje za stručnjake).

Molim sve devojke/žene kojima se nešto ovako desilo, da opišu na koji način su saznale da su ostale u drugom stanju, i koji su onda simptomi prisutni, ako već dobijaju menstruaciju...I kada se ti simptomi počinju javljati?

Unapred zahvalna.
Odgovori