Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
U dilemi sam da li mogu da se koriste kapi za nos.Navukla sam neki virus i bas ne mogu da disem.Probala sam sa fizioloskim rastvorom,ali ne pomaze.Postavljam ovo pitanje,jer smo imali"radove" prosle nedelje i ne znam do sledeceg meseca da li sam u drugom stanju i ne bih da rizikujem.
dani100 napisao:U dilemi sam da li mogu da se koriste kapi za nos.Navukla sam neki virus i bas ne mogu da disem.Probala sam sa fizioloskim rastvorom,ali ne pomaze.Postavljam ovo pitanje,jer smo imali"radove" prosle nedelje i ne znam do sledeceg meseca da li sam u drugom stanju i ne bih da rizikujem.
Cao,meni je ginekolog dao kada sam bila trudna decije kapi za nos,sada stvarno ne znam kako se zovu,pitaj u apoteci koje bi mogla da koristis u slucaju trudnoce ili nazovi ginekologa.U krajnjem slucaju napari malo sinuse.
Ja sam u ovoj trudnoci (druga) toliko bila kilava i nos mi je svaki cas cureo! Dr mi je dao da koristim Olynth decje (zelene), ali da ne preterujem i ne duze od 5-6 dana.
E, sad ne znam da li smeju da se koriste u prvom trimestru.
Najbolje da pitas nekog dr za savet.
Pozdrav.
Ja sam u prvom trimestru koristila OLYNTH za odrasle, jer sam bila uzasno slinava ...Koristila sam ih samo nocu 1-2x ! I, kao sto neko rece, ne vise od 4-5 dana!