kandida u crevima i trudnoca???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

kandida u crevima i trudnoca???

Post od sandla »

o kandidi sam vec sve naucila i kako da se borim protiv nje ... vec nekoliko meseci se borim sa njom i prvi put da su mi rezultati pokazali da je trenutno nemam u crevima, mada cekam jos tri meseca da bih se uverila da je nemam. Htela bih da mi neko odgovori koliko je kandida "opasna" u trudnoci i da li ona ima uticaja na ostajanje u drugom stanju. vec skoro godinu dana ne mogu da ostanem trudna i pored redovnih menstruacija i ovulacija.. Cula sam na vise strana price da zbog kandide ne ostajem u drugom stanju. da li je to moguce???
unapred hvala
mirjana777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 12:33 am

Post od mirjana777 »

Ja znam dosta devojaka koje su sa kandidom ostale u drugom stanju. Ja da sam na tvom mestu bi uradila test nahlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu pa onda pricala o drugim stvarima. Jer zbog njih se ne ostaje u drugom stanju a neko nema propratne pojave tj. sekret, svrab... Uradi test pa javi
dalmacija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 3:44 pm

Post od dalmacija »

ZNAM ZENU KOJA JE OSTALA U DRUGOM STANJU PORED ESERIHIJE KOJU JE IMALA!
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

super!!! ali moram prvo da kazem da je prvi test koji cu uraditi - na trudnocu, jer mi kasni 6-7 dana :lol: ali cu sacekati jos koji dan (4-5), pa ako se pojave II nista od pomenutih testova, a ako ne onda cu raditi to. ja se nadam da ce test pokazati ono sto suprug i ja ocekujemo vec duze vreme ... u svakom slucaju hvala na savetima. Jos samo jedno, da li su "iznele" celu trudnocu, tj nisu imale nikakvih problema zbog pomenutih stvari??? :roll:
hygienicus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 10:54 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od hygienicus »

Moja mlada i ja klistiramo se toplom vodom u koju obično stavimo eterično ulje ili vodonik peroksid ili Sanosil super 25 (cca 1 kap na 10 lit vode).
Candida nam je već godinama prošlost
Nije skupa dezinfekcija,
Skupa je Infekcija.
Odgovori