Kako skinuti kilograme ,a dojiti bebu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Makiii
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 5:09 pm

Kako skinuti kilograme ,a dojiti bebu

Post od Makiii »

Da li neko moze da mi pomogne savetima kako da skinenem kilograme jer mi jako smetaju.
Makiii
Novi član
Novi član

Post od Makiii »

izvinite greskom sam otvorila temu ovde o problemu sa kilogramima
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Dojenje samo po sebi trosi 500 cal dnevno, tako da ukoliko dojis potrebno je samo da izbegavas kaloricne, a nekorisne stvari tipa kolaca, cokolada, sokovi i sl. malo se zdravije hranis i kg. bi polako trebalo da pocnu da se tope.
Ono sto je jako bitno je da ne gubis puno kg odjednom i da ne drzis nikakve rigorozne dijete. Posto smo skoro svi mi prosli kroz taj period problema sa kg. posle porodjaja ja sam mog lekara udavila sa takvim pitanjima. Ono sto mi je ginekolog objasnjavao je da je jako bitno da se mrsavi postepeno, jer se u suprotnom neki negativni (sad sam zaboravila tacno sta dal je hormon ili sastojak ili nesto drugo) luci i u mleko i to stize do bebe....
Dakle naoruzaj se strpljenjem, povrcem i vocem i kreni u laganu bitku sa viskom kg.
Makiii
Novi član
Novi član

Post od Makiii »

Dea hvala na odgovoru . Nadam se da ce i moji kg da se istope.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Ma hoce sigurno, samo moras da pazis malo na hranu.
Recimo ja u trudnoci nisam imala pojacan apetit niti neke posebne prohteve, ali kad sam pocela da dojim imala sam strasan apetit, a da ne pominjem kolicinu slatkisa i to sto sam jela i nocu kad ustanem da se izmuzem (kod nas je to tako funkcionisalo). Sva sreca posle par kg koje sam nabacila sam se otreznila i pocela da vodim racuna.
Odgovori