kako sacuvati bebu nakon 3 misseda

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tuzna zenicanka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 20, 2015 12:19 am

kako sacuvati bebu nakon 3 misseda

Post od tuzna zenicanka »

Postovanje,imam 27 god,iza sebe imam tuznu pricu,izgubila sam 3 bebe nazlost,
svaki put bi mi uradili kiretazu bez ikakvi inekcija protiv bola,psihicki i fizicki nisam vise ok nakon toga,kod nas u Zenici to rade tako,nazalost.
Od nalaza koje su mi uradili jest sam papa test i nalaz krvi i urena koji su navodno dobri,kad sam od ljekara trazila da mi odg zbog ceg mi se to desava odg je da nezna kao da oni to znaju sprecili bi.od ljekova sam pila samo Dabroston koji mi je sprecio krvarenje u trecoj trudnoci ali nazlost u 10/11 sedmici bebi je stalo srce.
Sto mi preporucujete,sto sad uciniti jer doista zelim bebu
:cry:
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: kako sacuvati bebu nakon 3 misseda

Post od Zli doktor »

tuzna zenicanka napisao:Postovanje,imam 27 god,iza sebe imam tuznu pricu,izgubila sam 3 bebe nazlost,
svaki put bi mi uradili kiretazu bez ikakvi inekcija protiv bola,psihicki i fizicki nisam vise ok nakon toga,kod nas u Zenici to rade tako,nazalost.
Od nalaza koje su mi uradili jest sam papa test i nalaz krvi i urena koji su navodno dobri,kad sam od ljekara trazila da mi odg zbog ceg mi se to desava odg je da nezna kao da oni to znaju sprecili bi.od ljekova sam pila samo Dabroston koji mi je sprecio krvarenje u trecoj trudnoci ali nazlost u 10/11 sedmici bebi je stalo srce.
Sto mi preporucujete,sto sad uciniti jer doista zelim bebu
:cry:
Nema mesta suzama... biće sve u redu. Ako niste, uradite briseve na hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu. Potrebno je da vas pogleda hematolog i da se isključe urođena trombofilija i antifosfolipidni sindrom. Potreban je i pregled endokrinologa (štitasta žlezda, insulinska rezistencija). Ukoliko je to sve u redu, onda je potrebno uraditi i kariotip vama i suprugu....
Puno sreće... :wink:
Odgovori