kako prestati s pilulama

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jeki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 03, 2009 6:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kako prestati s pilulama

Post od jeki »

Pijem Yasmin pilule vec 5 godina i htjela bi da pauziram bar mjesec ili dva.Da li je to pametno da sad samo tako prekinem? Trebalo bi danas da pocnem sa novom kutijom pa razmisljam da li pauzirati ili ne?
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Naravno da smete.Inace se tako prekida sa koriscenjem pilula.Drugi nacin i ne postoji.
Jedino je vazan razlog zbog kog ste pili pilule.Ako nije u terapijske vec samo u kontracepcijske svrhe,onda je ok.Za sve ostalo vazno je misljenje tvog dr.Pozz
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Nije pametno praviti tako kratku pauzu, organizam se tek poluprivikne da nema pilula a ti vec pocinjes da ih ponovo pijes, pa onda ponovo mora da se privikava na njih. Na stranu sto pauze uopste nije ni potrebno praviti, ako ti pilule odgovaraju pij ih bez pauze, ako ti ne odgovaraju ne pij ih uopste i to je to.
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Slazem se sa Donkom!
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

I ja se slazem.
Zasto uopste praviti pauzu?
Ja sam shvatila da hoces trajno da prekines,moja nepaznja jer nisam dobro procitala tvoj post,sorry.
jeki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 03, 2009 6:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

hvala

Post od jeki »

Hvala veliko svima koji su mi odgovorili.Hvala hvala.Cmok
Odgovori