kako koristiti logest
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 9:04 pm
kako koristiti logest
Moze li neko da mi odgovori kako se piju tabletice Logest tj. kad pijes prvi mesec i dobijes posle 4 dana da li pocinjes ponovo tog dana kad sam dobila ili pravim pauzu od 7 dana?
Ja vec tri godine pijem logest i mogu ti reci da sam prezadovoljna! Menstruacija vise ne boli,traje samo par dana i nije bolna. i,naravno,ne strahujes od trudnoce!
Pije se na sledeci nacin:
1. dana menstruacije krenes sa prvom tabletom iz kutije. Odlicno je sto su ispisani dani u nedelji na tabli pa ti je lakse da pratis. Tako pijes 21 dan i onda pravis pauzu od 7 dana. U roku od tih 7 dana dobijes menstruaciju.Meni obicno krene 4.dana od poslednje tablete i traje 3-4 dana. Sa sledecom kutijom kreces kada istekne tih 7 dana pauze-znaci 8.dana od poslednje tablete bez obzira na to da li ti se menstruacija zavrsila ili ne.
U svakom slucaju,imas lepo objasnjeno uputstvo u kutiji!
Pozdrav!
Pije se na sledeci nacin:
1. dana menstruacije krenes sa prvom tabletom iz kutije. Odlicno je sto su ispisani dani u nedelji na tabli pa ti je lakse da pratis. Tako pijes 21 dan i onda pravis pauzu od 7 dana. U roku od tih 7 dana dobijes menstruaciju.Meni obicno krene 4.dana od poslednje tablete i traje 3-4 dana. Sa sledecom kutijom kreces kada istekne tih 7 dana pauze-znaci 8.dana od poslednje tablete bez obzira na to da li ti se menstruacija zavrsila ili ne.
U svakom slucaju,imas lepo objasnjeno uputstvo u kutiji!

Pozdrav!