Kako doci do dr. Dobrivoja Smiljkovica?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

irami
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 12:46 pm

Kako doci do dr. Dobrivoja Smiljkovica?

Post od irami »

Da li neko zna gde trenutno radi dr. Dobrivoje Smiljkovic (osim u ordinaciji u Narodnog Fronta)? On mi je pre tri godine vodio trudnocu
u ordinaciji dr. Djordjevic na Senjaku koja je u medjuvremenu prestala da radi. Sada bih opet isla kod njega privatno, ali ne znam gde da ga potrazim.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Re: Kako doci do dr. Dobrivoja Smiljkovica?

Post od anyushkam »

irami napisao:Da li neko zna gde trenutno radi dr. Dobrivoje Smiljkovic (osim u ordinaciji u Narodnog Fronta)? On mi je pre tri godine vodio trudnocu
u ordinaciji dr. Djordjevic na Senjaku koja je u medjuvremenu prestala da radi. Sada bih opet isla kod njega privatno, ali ne znam gde da ga potrazim.
ordinacija jurisic http://www.jurisicordinacija.co.yu/, sad se spremam da zakazem pregled. nego, jel ima neko iskustva s ovim doktorom, i jel znate kako se krecu cene pregleda sa ultrazvukom?
miss parker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 2:49 pm

Post od miss parker »

Da li si uspela da zakazes kod Smiljkovca u ordinaciji Jurisic?
Meni je on porodio i bila sam prezadovoljna. Volela bih opet da idem kod njega na pregled ali sam izgubila broj telefona...

Da li radi jos negde privatno osim kod Jurisica?

Veliki pozdrav
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

miss parker napisao:Da li si uspela da zakazes kod Smiljkovca u ordinaciji Jurisic?
Meni je on porodio i bila sam prezadovoljna. Volela bih opet da idem kod njega na pregled ali sam izgubila broj telefona...

Da li radi jos negde privatno osim kod Jurisica?

Veliki pozdrav
Bila sam na pregledu, super sam zadovoljna.

Ne znam gde jos radi privatno, ako radi negde, ali meni je kod Jurisica bilo ok, zakazali pregled u toku iste nedelje kada sam zvala, nemam sta lose da kazem.

Pozdrav!
miss parker
Novi član
Novi član

Post od miss parker »

Izvini sto te gnjavim, ali...

Koja je cena pregleda?

Rekla si kad si zvala da hoces kod Smiljkovica da zakazes? Jel svaki dan radi tamo?
miss parker
Novi član
Novi član

Naslov: Re: Kako doci do dr. Dobrivoja Smiljkovica?

Post od miss parker »

Izvini sto te gnjavim, ali...

Koja je cena pregleda?

Rekla si kad si zvala da hoces kod Smiljkovica da zakazes? Jel svaki dan radi tamo?
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Re: Naslov: Re: Kako doci do dr. Dobrivoja Smiljkovica?

Post od anyushkam »

miss parker napisao:Izvini sto te gnjavim, ali...

Koja je cena pregleda?

ne znam da li radi svaki dan, a cena je 4000 za pregled sa UZ (ukljucuje papa test, vaginalni bris, i bris grlica materice). 3.500 je kolposkopija, a za ostalo ne znam.
miss parker
Novi član
Novi član

Post od miss parker »

Hvala ti puno!!!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

nema na cemu :D
Oprezna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 15, 2017 5:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Oprezna »

Mogu samo da kazem da sam ja imala groznooooo iskustvo sa njim. Vodio mi je trudnocu od drugog meseca, iako je na izgled delovao zainteresovano za svoj posao pokazao se nesposobnim. Dobila sam dete sa ozbiljnim deformacijama. Jednostavno nista nije video. Na kraju mi je rekao da ^on nema nikakvu profesionalnu odgovornost^. Pitam se samo ko je ima? Sa njim je samo sreca faktor.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Па нисте му платили, или јесте? Сећам се једног породилишта у Никшићу где је стално неко умирао, или породиља или новорођенче. И све тако док није умрла погрешна особа после чега је свекрва дошла са рођацима и демолирала све запослене и опрему. Сада нема проблема.
Oprezna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 15, 2017 5:40 pm

Post od Oprezna »

Jesam mu platila, svaki pregled je bio izmedju 80 i 100 evra. Debelo sam platila.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Жао ми је због твог детета и ништа не може поправити стање за које тај скот нема професионалну одговорност, али неки адвокат би могао да га научи памети. Распитај се због будућих мајки и њихове деце.
Odgovori