Kako dalje posle spontanog?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
lela77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 01, 2007 5:50 pm

Kako dalje posle spontanog?

Post od lela77 »

Imala sam spontani pre 20 meseci koji sam teško podnela. Rekli su " To je normalno ". Nisu vršili nikakva ispitivanja. Od tada nema novosti, a kad odem kod ginekologa sve je u redu. (Radjen je samo pregled, ultrazvuk, i papa test . Za detaljnije nema potrebe, po rečima ginekologa) . Nisam napomenula da prvih 10 meseci posle spontanog nisam pokušavala da zatrudnim jer sam morala da se oporavim pshihički posle toga. Šta dalje :o
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

U kojoj nedelji, ja sam imala u 6-toj i nisu radili kiretažu već je prošao kao ciklus samo duži i obimnije.
Najgore iskustvo koje sam doživela u životu.
Možda da uradiš preglede na bakterije hlamidiju, ureaplazma i mikoplazmu (ako se tako zovu) pa da pokušaš opet.
Jel si rađala već, ja jesam pre spontanog.
Slika
Ice.sara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 01, 2007 11:16 pm

Re: Kako dalje posle spontanog?

Post od Ice.sara »

lela77 napisao:Imala sam spontani pre 20 meseci koji sam teško podnela. Rekli su " To je normalno ". Nisu vršili nikakva ispitivanja. Od tada nema novosti, a kad odem kod ginekologa sve je u redu. (Radjen je samo pregled, ultrazvuk, i papa test . Za detaljnije nema potrebe, po rečima ginekologa) . Nisam napomenula da prvih 10 meseci posle spontanog nisam pokušavala da zatrudnim jer sam morala da se oporavim pshihički posle toga. Šta dalje :o
Ne mogu da te razumem sto posto kako si se osecala, ali mogu da te ukapiram. Ja nisam bila u takvoj situaciji niti sam jos radjala. Ali savetujem ti da probas da promenis ginekologa da odes kod nekoga sasvim levog i da vidis sta ce da ti kaze. Vredi pokusati, nikada se ne zna.
Drzi se.
Poz
Snaga bez kontrole ne znaci nista
lela77
Novi član
Novi član

Post od lela77 »

OljaA napisao:U kojoj nedelji, ja sam imala u 6-toj i nisu radili kiretažu već je prošao kao ciklus samo duži i obimnije.
Najgore iskustvo koje sam doživela u životu.
Možda da uradiš preglede na bakterije hlamidiju, ureaplazma i mikoplazmu (ako se tako zovu) pa da pokušaš opet.
Jel si rađala već, ja jesam pre spontanog.
nisam radjala, o tome se i radi što kako vreme prolazi, mislim da nikad neću ostati trudna.Radjena mi je kiretaža u 5 nedelji, s tim što sam imala nesnosne bolove. Držali su me 3 dana u bolnici dok to nije moglo više da čeka a radjeno mi je bez anestezije tako da se posle moje kiretaže nijedna žena nije čula na spratu (verovatno su sve bile uplašene )
lela77
Novi član
Novi član

Re: Kako dalje posle spontanog?

Post od lela77 »

Ne mogu da te razumem sto posto kako si se osecala, ali mogu da te ukapiram. Ja nisam bila u takvoj situaciji niti sam jos radjala. Ali savetujem ti da probas da promenis ginekologa da odes kod nekoga sasvim levog i da vidis sta ce da ti kaze. Vredi pokusati, nikada se ne zna.
Drzi se.
Poz[/quote]
hvala na podršci :D
Hope
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2005 12:01 am

Post od Hope »

Radjeno ti je bez anestezije :o :o :o
Ja sam imala spontani u 5 sedmici. Prirodno je sve otislo. Jedno od najtezih iskustava u mom zivotu. Rijetko je ko razumjeo. Trebalo mi je 1,5 god. da mogu smireno o tome pricati :( Ni meni nisu radjene neke pretrage. Receno mi je da se dogadja i zene u tako ranoj trudnoci izgube trudnocu a da nisu ni znale da su bile trudne. Nadam se da sljedeca trudnoca bude uspjesna kao i sve posle nje i meni i tebi :wink:
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Ja znam da su se ranije kiretaže radile bez anestezije i da su bile strašne, ali nije mi jasno zašto sada kad postoje.
Slika
lela77
Novi član
Novi član

Post od lela77 »

Hope napisao:Radjeno ti je bez anestezije :o :o :o
Ja sam imala spontani u 5 sedmici. Prirodno je sve otislo. Jedno od najtezih iskustava u mom zivotu. Rijetko je ko razumjeo. Trebalo mi je 1,5 god. da mogu smireno o tome pricati :( Ni meni nisu radjene neke pretrage. Receno mi je da se dogadja i zene u tako ranoj trudnoci izgube trudnocu a da nisu ni znale da su bile trudne. Nadam se da sljedeca trudnoca bude uspjesna kao i sve posle nje i meni i tebi :wink:
Pa pošto vidim da si začuđena sa tim da je rađeno bez anestezijeda ti odgovorim. Sam doktor je tražio anesteziju da je moj suprug kupi i donese, ali pošto nije znao za koliko će doći,a ja sam bila na stolu započeo je kiretažu bez an. i nije prirodno otišlo kao kod tebe. 7 dana pre nego sam došla u bolnicu imala sam bolove i mala krvarenja. Kada sam bila kod doktora rekao je da dođem za 7 dana i 7 dan u toku noći krenulu su veliki bolovi nakon cega sam otišla u bolnicu. Posle tri dana počeli su jači bolovi desilo se ono što sam napočetku opisala . Koliko je vremena prošlo od tvoje kiretaže
Odgovori