Kako dalje posle spontanog?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Kako dalje posle spontanog?
Imala sam spontani pre 20 meseci koji sam teško podnela. Rekli su " To je normalno ". Nisu vršili nikakva ispitivanja. Od tada nema novosti, a kad odem kod ginekologa sve je u redu. (Radjen je samo pregled, ultrazvuk, i papa test . Za detaljnije nema potrebe, po rečima ginekologa) . Nisam napomenula da prvih 10 meseci posle spontanog nisam pokušavala da zatrudnim jer sam morala da se oporavim pshihički posle toga. Šta dalje 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U kojoj nedelji, ja sam imala u 6-toj i nisu radili kiretažu već je prošao kao ciklus samo duži i obimnije.
Najgore iskustvo koje sam doživela u životu.
Možda da uradiš preglede na bakterije hlamidiju, ureaplazma i mikoplazmu (ako se tako zovu) pa da pokušaš opet.
Jel si rađala već, ja jesam pre spontanog.
Možda da uradiš preglede na bakterije hlamidiju, ureaplazma i mikoplazmu (ako se tako zovu) pa da pokušaš opet.
Re: Kako dalje posle spontanog?
Ne mogu da te razumem sto posto kako si se osecala, ali mogu da te ukapiram. Ja nisam bila u takvoj situaciji niti sam jos radjala. Ali savetujem ti da probas da promenis ginekologa da odes kod nekoga sasvim levog i da vidis sta ce da ti kaze. Vredi pokusati, nikada se ne zna.lela77 napisao:Imala sam spontani pre 20 meseci koji sam teško podnela. Rekli su " To je normalno ". Nisu vršili nikakva ispitivanja. Od tada nema novosti, a kad odem kod ginekologa sve je u redu. (Radjen je samo pregled, ultrazvuk, i papa test . Za detaljnije nema potrebe, po rečima ginekologa) . Nisam napomenula da prvih 10 meseci posle spontanog nisam pokušavala da zatrudnim jer sam morala da se oporavim pshihički posle toga. Šta dalje
Drzi se.
Poz
Snaga bez kontrole ne znaci nista
nisam radjala, o tome se i radi što kako vreme prolazi, mislim da nikad neću ostati trudna.Radjena mi je kiretaža u 5 nedelji, s tim što sam imala nesnosne bolove. Držali su me 3 dana u bolnici dok to nije moglo više da čeka a radjeno mi je bez anestezije tako da se posle moje kiretaže nijedna žena nije čula na spratu (verovatno su sve bile uplašene )OljaA napisao:U kojoj nedelji, ja sam imala u 6-toj i nisu radili kiretažu već je prošao kao ciklus samo duži i obimnije.
Re: Kako dalje posle spontanog?
Ne mogu da te razumem sto posto kako si se osecala, ali mogu da te ukapiram. Ja nisam bila u takvoj situaciji niti sam jos radjala. Ali savetujem ti da probas da promenis ginekologa da odes kod nekoga sasvim levog i da vidis sta ce da ti kaze. Vredi pokusati, nikada se ne zna.
Drzi se.
Poz[/quote]
hvala na podršci
Drzi se.
Poz[/quote]
hvala na podršci

Radjeno ti je bez anestezije
Ja sam imala spontani u 5 sedmici. Prirodno je sve otislo. Jedno od najtezih iskustava u mom zivotu. Rijetko je ko razumjeo. Trebalo mi je 1,5 god. da mogu smireno o tome pricati
Ni meni nisu radjene neke pretrage. Receno mi je da se dogadja i zene u tako ranoj trudnoci izgube trudnocu a da nisu ni znale da su bile trudne. Nadam se da sljedeca trudnoca bude uspjesna kao i sve posle nje i meni i tebi 

Ja sam imala spontani u 5 sedmici. Prirodno je sve otislo. Jedno od najtezih iskustava u mom zivotu. Rijetko je ko razumjeo. Trebalo mi je 1,5 god. da mogu smireno o tome pricati

Pa pošto vidim da si začuđena sa tim da je rađeno bez anestezijeda ti odgovorim. Sam doktor je tražio anesteziju da je moj suprug kupi i donese, ali pošto nije znao za koliko će doći,a ja sam bila na stolu započeo je kiretažu bez an. i nije prirodno otišlo kao kod tebe. 7 dana pre nego sam došla u bolnicu imala sam bolove i mala krvarenja. Kada sam bila kod doktora rekao je da dođem za 7 dana i 7 dan u toku noći krenulu su veliki bolovi nakon cega sam otišla u bolnicu. Posle tri dana počeli su jači bolovi desilo se ono što sam napočetku opisala . Koliko je vremena prošlo od tvoje kiretažeHope napisao:Radjeno ti je bez anestezije![]()
![]()
![]()
Ja sam imala spontani u 5 sedmici. Prirodno je sve otislo. Jedno od najtezih iskustava u mom zivotu. Rijetko je ko razumjeo. Trebalo mi je 1,5 god. da mogu smireno o tome pricatiNi meni nisu radjene neke pretrage. Receno mi je da se dogadja i zene u tako ranoj trudnoci izgube trudnocu a da nisu ni znale da su bile trudne. Nadam se da sljedeca trudnoca bude uspjesna kao i sve posle nje i meni i tebi