Zrdravo,
Molim Vas ako mozete da mi kazete dali mogu da pocnem sa diane 35 na 8 dan menstruacije? Moram naglastiti da ih pijem zbog hormonalnog disbalansa a ne zbog kontracepcije.
Pila sam dijane i ranije oko 15 meseci pa sam napravila pauzu od 6 meseci. Imala sam problema za aknama i dok sam ih pila lice mi se ocistilo, ali posle prestanka posle 4 meseci lice vratilo po starom...akne posvuda.
Molim vas recite mi dali mogu poceti sa diane sada?
Pozdrav i hvala vam unapred!!!
Kada treba piti dijane 35
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Kada treba piti dijane 35
Pomozite kome je potrebno
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Re: Kada treba piti dijane 35
koliko ja znam, sa prvom kutijom treba da se pocne izmedju 1. i 5. dana menstruacije, ne kasnije.
nadam se da ce i neko strucniji odgovoriti.
nadam se da ce i neko strucniji odgovoriti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
- Kontakt:
Hvala na odgovoru!
Ja sam juce popila jednu tabletu Dianane 35 i danas nisam, prestala sam. Znam da sam pogresila sto sam prestala ali me uhvatio neki strah. Sada cu sigurno dpbiti, ali sta mogu, sta je tu je...
Iduceg meseca pocienjm sa Yaz - om, malo su laksi nego Diane, jer sam diane pila 15 meseci, bile su super lice mi se ocistilo ali to je predugo a posledice nisu bas dobre. Iako ja nisam imala nikakvih posledica sada za sada ali to se posle oseti. Najvise se bojim embolije i kacera hepara.
Nadam se da nece biti niceg od toga
Ja sam juce popila jednu tabletu Dianane 35 i danas nisam, prestala sam. Znam da sam pogresila sto sam prestala ali me uhvatio neki strah. Sada cu sigurno dpbiti, ali sta mogu, sta je tu je...
Iduceg meseca pocienjm sa Yaz - om, malo su laksi nego Diane, jer sam diane pila 15 meseci, bile su super lice mi se ocistilo ali to je predugo a posledice nisu bas dobre. Iako ja nisam imala nikakvih posledica sada za sada ali to se posle oseti. Najvise se bojim embolije i kacera hepara.
Nadam se da nece biti niceg od toga

Pomozite kome je potrebno
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Ja koristim Yaz trenutno, a Diane 35 sam koristila dve godine. Sada otkrivam da mi Yaz mnogo vise odgovara. Doduse, ja to pijem zbog regulacije hormona, tako da nikakav savet ne mogu da ti dam u vezi sa ciscenjem lica.